fbpx

The Voice: Upoznajte kandidate četvrte emisije!

Show…

VoiceČetvrta emisija audicija za show ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ predstavila je mnogo različitih pjevača koji su se prijavili na show i prošli audicije. Mentorima je sve teže odabrati prave kandidate u svoje timove, no u ovoj emisiji ipak je prošlo njih devetero.
Među njima su bili zaručnici iz Rijeke – Ana Cerovac i Daniel Jurišević. Danielu se okrenulo dvoje mentora, a on je odlučio biti dio tima Ivana Dečaka. Anu je u svoj tim odabrao Jacques. Svi mentori okrenuli su se Eleni Stelli. Po troje mentora u svoje je timove htjelo Vladimira Maticu i Romanu Lalić Pejković. Između dva mentora mogli su birati Daniel Jurišević i Marin Jurić Čivro. Audiciju su također prošli Antonela Đinđić, Sven Pfeifer, Ana Cerovac i Samanta Najljepši glas HrvatskeBučaj.
Iduće subote očekuje nas posljednja emisija audicija, nakon koje slijede dvoboji. Podsjećamo da je u timovima mentora ostalo mjesta za još samo 10 natjecatelja.
Jacques Houdek pridobio je dvoje kandidata i njegov tim čine: Mateo Pilat, Gordan Gregurović, Martina Milošević, Dino Petrić, Nina Kraljić, Pjerino Ružević i Neven Stipčić, Antonela Đinđić i Ana Cerovac.
Indira Levak odabrala je dvoje natjecatelja i za sada su u njezinoj ekipi: Bruna Oberan, Karlo Cvetković, Dora Vestić, Zdravka Damjanović, Samanta Vrbljanac, Ana Opačak, Ivan Županović, Tomislav Užarević, Sven Pfeifer i Samanta Bučaj.
Tony Cetinski odabralo je još dvoje kandidata pa njegovu ekipu sada čine: Božidarka Matija Čerina, Bojan Aleksovski, Kristian Ordulj, Maja Škiljević, Sara Barbarić, Jure Brkljača, Iva Ajduković, Vladimir Matica i Romana Lalić Pejković.
Ivan Dečak pridobio je troje kandidata te su u njegovu timu za sada: Dino Purić, Valentina Trstenjak, Dario Došlić, Ante Brzić, Azra Kuštrić Skender, Melanija Purić, Nicole Vidak, Daniel Jurišević, Marin Jurić Čivro i Elena Stella.

Upoznajmo nove kandidate:

Vladimir MaticaVladimir Matica
Ovo je posljednji vlak za Katangu.
Vladimir Matica – Mac rođen je 1955. godine. Bio je pjevač prve heavy metal skupine na ovim prostorima – III. kanal. Prijavio se na The Voice kako bi provjerio ima li još pjevačku “žicu”, ali i da pokuša doći do suradnika s kojima bi radio na autorskim pjesmama. Osim glazbom, bavi se transcendentalnom meditacijom i majstor je reikija. Njegova prva glazbena ljubav su Beatlesi, voli i Led Zeppelin, Queen, mnoge hard rock bendove, no i Eltona Johna i Georgea Michaela.

Antonela ĐinđićAntonela Đinđić
Glazba je ono za što sam stvorena.
18-godišnja Antonela Đinđić učenica je VII. gimnazije u Zagrebu. Glazbom se bavi otkad ju je majka upisala na jedan dječji zbor. U srednjoj školi upisala je Rock akademiju koju i dalje pohađa, a bavila se i plesom i glumom. Pjeva isključivo glazbu koja joj je izazov i koja je nadahnjuje. Pjevački uzori su joj Oliver Dragojević i Whitney Houston. Antonela je odabrana u tim  Jacques Houdeka.

Romana Lalić PejkovićRomana Lalić Pejković
Bez pjevanja mene jednostavno nema.
34-godišnja Romana Lalić Pejković dolazi iz Tučepa i po zanimanju je profesorica engleskog jezika. Završila je glazbenu školu i svira klavir. Pjevanjem se ozbiljnije počela baviti na prvoj godini studija. Nastupa kao solist, s raznim bendovima te kao članica klape Fjoret. Na The Voice se prijavila u zadnji čas, na nagovor prijatelja i obitelji. Od domaćih izvođača voli Vannu, Ninu Badrić, Tonyja, Jacquesa i Olivera, a od stranih Beyoncé i Whitney Houston.

Sven PfeiferSven Pfeifer
Kada pjevam, više nisam u ovoj dimenziji.
Sven Pfeifer ima 27 godina i živi u Samoboru. Po struci je profesor violine, a trenutačno u osnovnoj školi predaje glazbeni odgoj. Pjevanjem se aktivno bavi dvije godine i izvodi hip hop i R’n’B glazbu. Imao je više nastupa u zagrebačkim klubovima te je surađivao s Renmanom na njegovu albumu.  Voli slušati Johna Legenda i Josha Grobana. Najveći glazbeni uzor mu je Dino Dvornik čiju energiju i osobnost uspoređuje s Mozartovom.

Daniel JuriševićDaniel Jurišević
Pjevam od svoje treće godine.
26-godišnji Riječanin Daniel Jurišević trenutačno se bavi samo pjevanjem. Počeo je pjevati u klapama, pa onda nastavio u autorskom pop rock bendu DNA. Sada se nada samostalnoj karijeri.  Završio je glazbenu školu i svira klavir. Od djetinjstva je nastupao na raznim festivalima te u sklopu manifestacija Zajednice Talijana Rijeka. Pjevački uzori su mu James LaBrie iz Dream Theatera i Nils K. Rue iz benda Pagan’s Mind.

Ana CerovacAna Cerovac
Došla sam pjevati.
Ana Cerovac ima 30 godina i živi u Rijeci. Po zanimanju je učiteljica razredne nastave, no trenutačno radi u jednom restoranu. Glazbom se bavi od djetinjstva. Ispočetka je bila članica školskih zborova, a potom i vokalne skupine Putokazi. Pjevala je u pop rock bendu DNA s kojim je i snimila album “Naša priča”. Od glazbe voli žešći rock i metal, a od pjevačkih uzora ističe Alanis Morissette.

Samanta BučajSamanta Bučaj
Život je pjesma.
18-godišnja Samanta Bučaj u Bjelovaru pohađa srednju školu, ali inače je iz Velike Pisanice gdje se kao djevojčica počela baviti pjevanjem u crkvenom zboru. Dosad je pjevala na raznim humanitarnim koncertima, a članica je školskog benda. Najviše voli izvoditi jazz i blues jer kaže da u takve pjesme može unijeti najviše osjećaja. Pjevački uzor joj je Jessie J koja je očarava nastupima uživo.

Marin Jurić ČivroMarin Jurić Čivro
Glazba me skoro stajala života.
Marin Jurić Čivro dolazi iz Virovitice i ma 20 godina. U slobodno vrijeme igra videoigrice i bavi se glazbom. Osim što pjeva, svira i bubnjeve. U osnovnoj školi bio je član cover banda Irritus, a poslije blues banda Ohio iz Virovitice. Sada pjeva u zagrebačkom metal bendu SITS s kojim je snimio EP “Lost Memories”. U ovom showu želi pokazati svoje pjevačke mogućnosti. Veliki glazbeni uzor mu je Jeff Buckley.

Elena StellaElena Stella
Bez pjevanja ja nisam ja.
30-godišnja Elena Stella dolazi iz Zadra. Pjeva od malih nogu, a ljubav prema glazbi usadio joj je otac koji se također bavio glazbom. Elena danas ima svoj bend Dirty Harry koji postoji šest godina. Izvode obrade stranih jazz, blues, R’n’B i funk pjesama, no imaju i nekoliko autorskih. Njezini uzori su Amy Winehouse, Ella Fitzgerald, Dinah Washington, Imelda May i Sarah Vaughan.

Foto: Dario Njavro za HRT