fbpx

Tony Cetinski: Za Stjepana Lacha već imam plan!

Ekskluzivno…

Portal Scena.hr donosi pozitivnu priču koja se dogodila iza scene showa The Voice

Stjepan Lach– Nakon što sam ispao iz showa The Voice, Tony Cetinski mi je poslao poruku u kojoj kaže da mu je jako žao što sam ispao. U poruci je još rekao kako vjeruje da ću ostvariti karijeru. Drago mi je da je to učinio, to je jako lijepa gesta i vjerujem da je iskreno mislio – rekao je ekskluzivno za portal Scena.hr mladi pjevač Stjepan Lach, koji je u subotu završio natjecanje u showu ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’. Iako je odlično otpjevao pjesmu ‘Angels’ Robbieja Williamsa, niti jedan mentor se nije okrenuo. Ova podrška poznatog glazbenika Stjepanu puno znači.
– Tony je veliki pjevač, ima veliku karijeru i jako poštujem njegov rad. Slušam njegove pjesme i ako mi se jednog dana ukaže prilika da surađujem s Tonyjem, bila bi mi velika čast i rado bih je prihvatio – naglasio je Stjepan za portal Scena.hr. Iako nije ostao u daljnjem natjecanju, Stjepan nije razočaran te će se nastaviti baviti onim što odlično radi, Tony Cetinskia to je pjevanjem i glazbom. A od Tonyja smo ekskluzivno doznali kako već za Stjepana ima plan. A koliko je Tonyju zaista žao pokazao je i na svom službenom Facebook profilu.
– Ovaj će momak sigurno biti uspješan bez obzira na to što se nitko nije okrenuo. Stjepane samo naprijed. Ovo postavljam ja osobno Tony Cetinski i na vlastitu odgovornost – napisao je Tony na Facebooku. U komentaru ispod tog statusa oglasio se i Stjepan.
– Hvala tebi Tony što si pokazao da si velik čovjek prije svega, a onda i glazbenik kojeg iznimno cijenim puno mi znači tvoja podrška, a najponosniji sam na sve nas, kako je objašnjeno dolje na slici, na fer igri, zbog toga je srce mirno i puno hvala svima na podršci i pjevat ću dalje, još više i bolje volim vas – odgovorio je Stjepan.

Foto: Dario Najvro, Stjepan Lach – priv. album