fbpx

Ivica Kostelić: Nastupiti ću na Snježnoj kraljici!

Island…

Odlučio sam nastaviti skijati najmanje do sljemenske utrke Svjetskog kupa. Sve ostalo ovisit će o razvoju stanja mojeg koljena, objavio je Ivica Kostelić

Ivica Kostelić– Hodajući Islandom vrlo često sam razmišljao oko nastavka skijaške karijere i svoje budućnosti. S obzirom da mi je velika želja nastupiti barem još jednom pred domaćim navijačima na Snježnoj kraljici na Sljemenu odlučio sam nastaviti skijati najmanje do sljemenske utrke Svjetskog kupa. Sve ostalo ovisit će o razvoju stanja mojeg koljena sljedeće sezone – napisao je Ivica Kostelić na svom društvenom profilu jučer.
Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić objavio je tu informaciju jučer na svom službenom profilu i najavio kako će skijati i u sljedećoj sezoni Svjetskog kupa i to najmanje do slalomske utrke na Sljemenu početkom siječnja 2017. godine, gdje bi se, kako je najavio, mogao i oprostiti od aktivnog skijanja. Ivica Kostelić (36) je svoju odluku o karijeri donio na Islandu, gdje sudjeluje u projektu ‘Transiceland 2016‘ – prelazak Islanda na skijama i pješice.

Foto: Ivica Kostelic društvena mreža