fbpx

Video: Novi spektakularni trailer – Matrix: Uskrsnuća

U kina uskoro stiže novi film kultne franšize Matrix!

Prošlo je 18 godina otkad smo gledali posljednji film o ultimativnoj virtualnoj stvarnosti koji je u zvjezdane visine lansirao Keanua Reevesa te inspirirao cijeli svijet.

Matrix

Dugoočekivano novo poglavlje revolucionarne franšize Matrix ponovno okuplja originalne zvijezde Keanua Reevesa i Carrie-Anne Moss u ulogama Nea i Trinity, pod redateljskom palicom višestruko nagrađivane redateljice Lane Wachowski.

Matrix

Matrix: Uskrsnuća, studija Warner Bros., u distribuciji Blitz filma, u kina stiže pretpremijerno 22. prosinca, a ulaznice za film su već u prodaji.

Matrix je svojom složenom radnjom, uvelike inspiriranom filozofijom, gledatelje prisilio na drugačiju vrstu sudjelovanja u filmu – na promišljanje o osobnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

U novoj su priči Neo i Trinity naizgled živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar „matrice”, koja je postala opasnija. Oni se ne sjećaju svoje prošlosti. No Nea prošlost proganja, jer u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevica…

Kako bi otkrio što je zaista stvarno, morat će se još jednom odlučiti za putovanje u „matricu”.

Matrix: Uskrsnuća je pun skrivenih poruka i nastupa (od kojih su neki samo lica u gomili) koji uključuju: pionira vizualnih efekata iz prvog filma „Matrix” – dobitnika Oskara Johna Gaetu, stručnjakinju za vizualne efekte u nastavcima „Reloaded” i „Revolutions” – nominiranu za Oskara Kim Libreri, gradonačelnika San Francisca Londona Breeda te glumca Toma Hardyja.

Film Matrix: Uskrsnuća ponovno okuplja izvorne zvijezde. Keanu Reeves je u ulozi Nea, dok je Carrie-Anne Moss u ulozi Trinity. U ostalim im se ulogama pridružuje zvjezdana postava: Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci, Telma Hopkins, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Brian J. Smith i Jada Pinkett Smith.

Matrix: Uskrsnuća na velika platna u distribuciji Blitz filma stiže 22. prosinca u najprestižnijim IMAX i 4DX formatima, kao i u 2D kino formatu. Ulaznice su u prodaji na blagajnama kina ili online.

Foto: Press – Blitz film
Video: