fbpx

Iva Šarić Leko: Sin Carlos priželjkuje bracu!

Saznala je spol djeteta…

Iva Šarić Leko– Trudnoću podnosim odlično i jako mi brzo prolazi vrijeme. Jedino mi nedostaje sna jer je moj dvogodišnji sin ranoranioc pa smo od ranog jutra u punom pogonu. A na to zapravo gledam pozitivno jer smo stalno u akciji pa se i kilogrami ne primaju kao u prvoj trudnoći – rekla je lijepa Iva Šarić Leko samo za portal Scena.hr. Supruga nogometaša Jerka Leke u svibnju će roditi drugo dijete. Ovih dana je saznala i spol bebe, ali nije nam željela otkriti.
– Voljeli bismo da to ostane naša mala tajna do rođenja djeteta. Nismo još sve pripremili jer čekamo da nam se Jerko vrati s priprema pa ćemo zajedno sve opremiti za bebicu. Imamo još nekoliko mjeseci vremena – kazala je Iva. Sin Carlos jako se veseli novom članu obitelji, a priželjkuje brata.
Iva Šarić Leko– Carlos je jako dobro dijete i nadam se da neće biti nikakvih većih problema ni ljubomore kad nam stigne beba. Sad se veseli i stalno pita za bebu, sluša kako nam se javlja, čak je bio i sa mnom na jednom ultrazvučnom pregledu – ispričala je. Iva ne voli zimu pa su ranijih godina u ovo vrijeme bili u toplijim krajevima.
– Ovu godinu nismo išli jer smo bili spriječeni. Tako da smo ove zimske praznike proveli u gradu mode Milanu i na Kupresu – kazala je Iva.

Foto:  Privatni album