fbpx

Večeras: Adria Muzzik Video Awards 2020.

Gledajte finalne emisije Adria Muzzik Video Awards 2020. večeras i sutra na Jugoton TV-u

– Regionalni festival AMVA 2020., koji vrednuje umjetnička ostvarenja glazbene i filmske i videoprodukcije stigao je do velikog finala. Žiri je imao čast da uz veliki rad nominira najbolje spotove u 16 kategorija od preko 3000 produciranih glazbenih spotova u periodu od 2018. do 2020. godine. A gledatelji glazbenih TV kanala su glasali za naljbolje nominirane spotove na web stranici www.muzzik.tv – poručuju organizatori Adria Muzzik Video Awards.

Adria Muzzik

U subotu i nedjelju u 22:30 sati na kanalima RTS3 (Srbija) i Jugoton (Hrvatska) gledat ćemo najbolje plasirane spotove i pobjedničke radove. Videoporukama obratit će nam se aktualne i buduće zvijezde nove regionalne scene, nominirani i pobjednici AMVA 2020.

Adria Muzzik

Pobjeđuju li gitare otkrit ćemo u ovim specijalnim 90-minutnim emisijama festivala koji pokriva najpopularnije žanrove, od hip-hopa, popa, EDM-a, indie rocka do fusion selekcije.

AMVA 2020. snažno pokazuje da kreativnost glazbenih i filmskih umetnika pandemija nije mogla ugasiti. Najnoviji videoradovi nagovještavaju da nas očekuje burna koncertna sezona i velika kreativna borba za pozicije u novom glazbenom poretku.
Solidarnost autora videospotova prema kolegama iz glazbene industrije je gotovo nevjerovatna. To se vidi u prikazanom produkcijsko-kreativnom nivou ostvarenja, koja daleko nadilaze realne budžete za realizaciju spotova u vrijeme pandemije, a bez koncerata.

Foto: Press – Adria Muzzik Video Awards