fbpx

Video: Od danas krenula prodaja ulaznica za film Batman

The Batman u distribuciji Blitz filma

Nešto manje od mjesec danas nas dijeli od premijere novog filma Batman kojeg po prvi put tumači Robert Pattinson. Film Batman je i prije same premijere izazvao nevjerojatan interes publike, što dokazuju rekordni pregledi svih trailera koji su objavljeni do sada.

Batman

Fanovi će sigurno s oduševljenjem tako dočekali i objavu početka prodaje ulaznica koja započinje danas, 11. veljače 2022. godine putem weba te na blagajnama kina diljem Hrvatske.

Batman

Prve projekcije kreću od 3. ožujka, a The Batman će se moći pogledati i u IMAX® i 4DX formatima. Novi nastavak velike franšize studija Warner. Bros, ovog puta u režiji velikog Matta Reevesa, donosi brojne poznate negativce koji poprimaju novi, mračniji izgled.

Tako će se Robert Pattinson ovom ulogom pridružiti prilično fascinantnoj listi glumaca koji su već glumili Batmana, kao što su Ben Affleck, Michael Keaton i Christian Bale. Paul Dano je u ulozi sadističkog ubojice Riddlera, a uvijek zanimljiva Zoë Kravitz je Catwoman.

Neprepoznatljivi Colin Farrell se pojavljuje u ulozi zloglasnog Pingvina. Scenarij potpisuju Matt Reeves i Peter Craig. Reeves i Dylan Clark su producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadaom i Chantal Nong Vo. Lik Batmana su kreirali Bob Kane i Bill Finger, a film se temelji na likovima iz DC svijeta.

Film u distribuciji Blitz filma stiže u kina 3. ožujka u najprestižnijim kino formatima, a ulaznice za film možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

Foto: Press Blitz film
Video: