fbpx

Nove transformacije u Tvoje lice zvuči poznato

Tvoje lice zvuči poznato

Pobjednicu prošle emisije Tvoje lice zvuči poznato Lu Jakelić, ovoga puta ćemo gledati kao britansku pjevačicu Amy Winehouse.
– Moram paziti da je previše ne karikiram jer zaista je specifična. S druge strane nekako to lakše dobiješ kad gledaš njezine izraze lica i njezinu istovremeno sreću i tugu, koliko je bila posebna duša. Takav joj je i vokal. Malo ga pokaže pa ga skriva. Cijeli njezin psihološki sistem sam morala staviti u glavu – rekla je Lu.
Tvoje lice zvuči poznato

Nakon što se Fabijan Pavao Medvešek u trećoj epizodi transformirao u Claudiu Beni, u četvrtoj ćemo ga gledati u dvostrukoj ulozi – talijanskog pjevača Andree Bocellija i britanske zvijezde Eda Sheerena. Dio pjesme ”Perfect Symphony” otpjevat će kao Andrea Bocelli i taj će se dio vrtjeti na ekranu, dok će Fabijan izaći na pozornicu kao Ed. Učenje stihova na talijanskom bio mu je pravi izazov.
– Na ekranu ću biti Andrea, a uživo ću probati pjevati Eda. S talijanskim sam nikakav – kazao je Fabijan prilikom osvrta na pripreme za novu ulogu na pozornici showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.
Duet s Nedom Parmać otpjevat će gost iznenađenja. Ona će se nakon Mladena Grdovića u prethodnoj epizodi, ovaj put transformirati u Doris Dragović.
– Mene je gljiva stvarno pomazila ovaj put. Dobila sam Doris – istaknula je Neda.
Siniša Ružić ovog tjedan kao 50 Cent opet zalazi u rep vode.
– Za mene to nije teško jer moje izvježbano tijelo može samo još više doći do izražaja s ovim pjesmama i autorima – rekao je Siniša prisjetivši se da je već jednom imao rep izvedbu kada se transformirao u Cardi B.
Ove nedjelje Maria Valentića gledat ćemo kao američku legenda Shaggy, Marka Braića vidjet ćemo kao domaću zvijezdu Dinu Dvornika, a izvest će hit pjesmu ”Jače manijače”. Lana Klingor Mihić ovaj tjedan uskače u cipele Akija Rahimovskog iz Parnog Valjka, a Marina Orsag utjelovit će Adisa iz skupine ”Dubioza kolektiv”.
Ne prepustite osam zabavnih točaka, nevjerojatne maske i imitacije najvećih glazbenih legendi u nedjelju od 20.15 sati na Novoj TV!

Foto: Press