Video trailer: Kung Fu Panda 3!
Piše: redakcija On 22 lip., 2015 At 10:07 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Povratak…

Sve je moguće ako slijediš svoj san

Kung Fu PandaKung Fu PandaNa proljeće 2016. vraća nam se jedna od najuspješnijih animiranih franšiza na svijetu, u najsmješnijoj i najvećoj avanturi do sada – Kung Fu Panda 3. Nastavljajući svoje legendarne fenomentastične avanture, neodoljiva, pomalo nespretna panda Po suočit će se sa dvije velike opasnosti. O čemu se točno radi, otkrit ćemo na proljeće iduće godine, ali smo sigurni da će biti jednako uzbudljivo kao što je bilo i u prva dva nastavka koja su osvojila svijet.
Za sada nam je poznato kako će kung fu majstor Po napokon pronaći svojega izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sami Po. No sreću i veselje narušit će im Kai, strašni zlikovac kojemu je namjera poraziti sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora izvesti neizvedivo — istrenirati i učiniti kung fu majstorima cijelo selo prepuno zaigranih, šeprtljavih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koje će moći pružiti otpor strašnome zlikovcu koji im prijeti istrebljenjem!
Ovaj zabavni animirani film u hrvatska kina stiže u ožujku 2016. godine u distribuciji Blitz film i video distribucije, a dotad uživajte u prvom traileru uz avanture slatke pande Po!

Foto: Press
Video:

comment closed