fbpx

Ekskluzivno: Oproštajni koncert Grateful Dead!

Live…

Najočekivaniji koncert desetljeća, jedinstveni glazbeni spektakl – legendarni Grateful Dead rockeri

Grateful Dead– Ovo je nastup uz koji istražujete kako testirati vaše granice – ovim riječima najavljuje koncert Phil Lesh.
Koncert nazvan ‘Fare Thee Well: Celebrating 50 Years od Grateful Dead‘ vjerojatno će biti njihov posljednji zajednički nastup, kojim obilježavaju 50 godina njihove sjajne karijere. Ovaj veliki događaj prikazivat će se u kinima širom svijeta putem satelita, a prenosit će glazbeni spektakl sa Soldier Fielda iz Chicaga. Oproštajni koncert Grateful Dead grupe događa se 20 godina nakon njihovog zadnjeg koncerta koji se održao na upravo istom mjestu na kojem je po posljednji put nastupio i poznati vokalist i gitarist Jerry Garcia, vokal benda. Originalnoj postavi – Hart, Kreutzmann, Lesh i Weir pridružit će se i cijenjeni glazbenici Trey Anastasio (Phish i Trey Anastasio Band), Jeff Chiementi (RatDog, The Dead and Furthur) i Grammyjem nagrađivani glazmebik Bruce Hornsby. Sve karte za tri koncerta Grateful Deada u Chicagu prodane su za svega nekoliko minuta preko interneta, a neke karte na crnom tržištu dosežu i cijenu od preko 100.000 dolara, što najbolje govori o histeriji koju je ova grupa izazvala kod svojih obožavatelja.
CineStar kina u suradnji s Blitz film i video distribucijom te CinemaLiveom na velika vam platna donose najočekivaniji koncert desetljeća, jedinstveni glazbeni spektakl – legendarne Grateful Dead rockere.
Ovo je posljednji puta kako će ovaj nezaboravni bend svirati zajedno… Ispratite omiljeni rock bend na najbolji način, pogledajte posljednji koncert i još jednom uživajte u obilju rocka i nezaboravnih hitova zajedno s više od 500 000 obožavatelja koji će pratiti ovaj događaj. Posljednji, oproštajni koncert pogledajte samo na velikim platnima CineStar kina jednom i nikad više — 6. srpnja 2015.!

Foto: Press