Nasmijte se do suza: Cure bez love od 11. rujna
By redakcija On 6 ruj., 2017 At 10:36 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Serija…

Cure bez love humoristična je serija nagrađena Emmyjem o neočekivanom prijateljstvu dviju mladih konobarica u zalogajnici u Brooklynu

Cure bez loveNa male ekrane Nova TV donosi petu sezonu Emmyjem nagrađene humoristične serije ‘Cure bez love‘. Unatoč kojekakvim događajima koji ih očekuju, Max (Kat Dennings) i Caroline (Beth Behrs) neće odustati od borbe za svoj desertni bar. Iz njihovih različitosti i suživota te interakcije s kolegama na poslu koji su svi odreda vrlo neobični likovi proizlaze urnebesne situacije zbog kojih je ta serija već godinama na samom vrhu gledanosti kod američke publike, ali i širom svijeta.
O seriji:
‘Cure bez love’ humoristična je serija nagrađena Emmyjem o neočekivanom prijateljstvu dviju mladih konobarica u zalogajnici u Brooklynu. Max Block (Kat Dennings) i Caroline Channing (Beth Behrs) djevojke su iz različitih društvenih staleža koje su naizgled različite kao nebo i zemlja, ali ipak žive zajedno. Uz Max i Caroline tu su još živopisni Oleg (Jonathan Kite), kuhar i najveći ženskar na svijetu, Earl (Garrett Morris), 75-godišnji blagajnik uvijek pun svojih specifičnih mudrosti, Han (Matthew Moy), vlasnik zalogajnice koji želi svima udovoljiti i Sophie (Jennifer Coolidge), karikaturalna susjeda koja živi kat iznad djevojaka. Iako dolaze iz različitih svjetova, obje djevojke imaju istu želju: otvoriti prodavaonicu kolačića. Jedino što ih u tome sprječava jest lova. Kada shvate da bi pečenjem kolačića mogle postati bogate, počinju štedjeti za pokretanje posla. Njih dvije sad prodaju Maxine domaće kolačiće iz prostorije koju su našle skrivenu u zalogajnici.
U petoj sezoni vidjet ćemo kako će se djevojke snaći s novim neočekivanim događajima koji ih očekuju – primjerice, s prosvjedom nakon što grad odluči srušiti zalogajnicu i šalter za kolače, ljubomorom kada Max obnovi staro prijateljstvo te potragom za većim prostorom za svoj desertni bar, a svemu neće nedostajati urnebesnih situacija koje već godinama zabavljaju gledatelje pred malim ekranima.
Nasmijte se do suza uz petu sezonu popularne humoristične serije ‘Cure bez love’ od 11. rujna na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed