Počela je pretprodaja: ‘Jurski svijet’!
Piše: redakcija On 3 lip., 2015 At 10:28 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Blitz film…

Video trailer

Pokušajte zamisliti kako izgleda dinosaur, a da se ne sjetite ovog legendarnog filmskog hita!

Jurski svijetU CineStaru i ostalim kinima otvorena je pretprodaja ulaznica za film ‘Jurski svijet‘, spektakularni ljetni kino hit koji je više od filma! Jurski svijet uspomena je iz djetinjstva koju svi dijelimo, još od kada je 1993. godine u kina došao Jurski park s najnaprednijom tehnologijom vizualnih efekata zahvaljujući kojima smo mogli povjerovati da je stigao dan kada su dinosauri opet počeli šetati Jurski svijetZemljom. Sada su se vratili, realniji i strašniji nego ikad, stoga iskoristite priliku i već danas kupite svoju ulaznicu kako bi prvi pogledali zapanjujuće moćna stvorenja, napetu akciju i vizualna ostvarenja koja oduzimaju dah!
Spajajući znanost s bezgraničnom maštom, prije dvadeset i dvije godine Dr. John Hammond imao je san: sagraditi tematski park u kojem će posjetitelji iz cijelog svijeta imati priliku diviti se pravim dinosaurima. Njegov se san napokon ostvario. Današnja se priča odvija na otoku Isla Nublar gdje će, kako bi park ostao komercijalno uspješan iz godine u godinu, znanstvenici stvoriti zastrašujućeg Indominus rexa, dinosaura koji nikad prije nije hodao Zemljom i čije su sposobnosti poptuno nepoznate… Dobrodošli u Jurski svijet!
Film Jurski svijet u kina dolazi 11. lipnja 2015. godine, a pretprodaja za ovo nenadmašno filmsko ostvarenje već je otvorena. Ne propustite pogledati ovaj filmski spektakl u distribuciji Blitz film i video distribucije! Jurski svijet režirao je Colin Trevorrow, a u glavnim su ulogama: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Vincent D’ Onofrio, Omar Sy i Irrfan Khan.

Foto: Press
Video trailer:

comment closed