Nagrađujemo čitatelje: Osvojite ulaznice za San Andreas!
Piše: redakcija On 27 svi., 2015 At 11:54 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Nagradna igra…

Video trailer

San AndreasSan AndreasPortal Scena.hr u suradnji s distribucijom Blitz film i video distribucija nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za projekciju filma: ‘San Andreas‘. Potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘San Andreas‘, ime i prezime, i napisati u kojem Cinestar kinu želite pogledati film. Film San Andreas počinje prikazivati od 28. svibnja u svim Cinestar kinima. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u nedjelju 31. svibnja do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
Ulaznice vrijede 7 dana (od 1.6. – 7.6.) od objave nagrađenih na portalu Scena.hr. Ulaznice se podižu na blagajni Cinestar kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta. Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 1.6. – 7.6.) kad želite na projekciju filma ‘San Andreas‘.
SADRŽAJ FILMA:
San Andreas napeti je akcijski triler koji nam na velika platna donosi intenzivan prikaz najvećeg potresa koji možemo zamisliti. Seizmički kaos koji kreće duž ranije neprimijećene brazde u blizine Hooverove brane u Nevadi i pokreće zloglasni kalifornijski rasjed San Andreas uzdrmat će Los Angeles do temelja, ali katastrofa neće stati na tome. Kaos se poput domina proteže sve do San Francisca, a glavni junak ove priče je hrabri Ray, pilot spasilač­kog helikoptera (Dwayne Johnson) čiji je zadatak spasiti ne samo njegovu obitelj, nego i brojne stradale. Sjajni specijalni efekti ovoga dirljivog i nevjerojatnog filma držat će vas u napetosti do zadnje minute!
Kako je veliki potres pogodio Nepal neposredno prije početka distribucije filma, producenti su dio zarade od prodaje ulaznica odlučili namijeniti žrtvama nepalskoga potresa, a potrudili su se i marketinške aktivnosti usmjeriti na davanja korisnih informacija za reagiranje u slučaju neposredne opasnosti od potresa.
I sami sadržaj ovoga filma ima podlogu u stvarnosti. Naime, u ožujku 2015. godine Američka geološka služba procijenila je da su izgledi da Kaliforniju pogodi potres od 8 ili više stupnjeva u sljedećih 30 godina u porastu te da postoji opasnost od razdvajanja tla i stvaranja rascjepa, zbog čega je i redatelj Brad Peyton izjavio ‘Ovaj se film razlikuje od svih koje sam dosad radio. Zahtjevniji je u smislu nezamislivih katastrofičnih elemenata, ali je i potpuno iskren.’
IZVORNO IME: San Andreas
REDATELJ: Brad Peyton
ŽANR: akcija, drama, triler
ULOGE: Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino

OBJAVA NAGRADA 31. svibanj:
Nagrade 2×2 ulaznice, za projekciju filma: ‘San Andreas‘ osvojili su Dragutin Žganec (Cinestar Varaždin) i Daria Markić (Cinestar Branimir centar). Ulaznice se podižu na blagajni kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta (od 1.6. – 7.6.). Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 1.6. – 7.6.) kad želite na projekciju filma ‘San Andreas‘.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, u idućem tjednu opet Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

Foto: Press
Trailer:

comment closed