Premijerno: Kuća od karata na malim ekranima!
Piše: redakcija On 23 tra., 2015 At 05:15 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

HTV…

Premijerno druga sezona hit serije

Kuća od karataNa ekrane HTV-a 29. travnja stiže vrhunska televizijska atrakcija – premijerna druga sezona hit serije ‘Kuća od karata‘. Ovaj izniman triler i u novim nastavcima nastavlja razotkrivati svijet visoke politike prepun pohlepe, korupcije, neutažive ambicije i zakulisnih igara, a nastao je suradnjom uglednog redatelja Davida Finchera, za Oscara nominiranog Beaua Willimona te oscarovca Erica Rotha. Zaplet druge sezone ‘Kuća od karata’ donosi niz iznenađenja, a pritom će vas beskompromisno suočiti s ‘mračnom stranom’ američkog političkog sustava. Glavni protagonist Francis Underwood kojeg je maestralno utjelovio oscarovac Kevin Spacey ponovno će dokazati da je rođeni političar – dominantan, šarmantan, karizmatičan i nemilosrdan. On i njegova jednako ambiciozna supruga Claire, koju je također impresivno odigrala Robin Wright, uvjerit će vas da ne prežu pred ničim kako bi si osigurali put prema moći, vlasti i uspjehu.
Kuća od karataU novim nastavcima vidjet ćete kako se Francis Underwood sprema za imenovanje na dužnost potpredsjednika SAD-a. Brišući za sobom sve tragove koji ga povezuju sa smrću kongresnika Petera Russoa, ujedno radi i na tome da kao zamjenicu na mjestu nadzornice većine ustoliči kongresnicu Jackie Sharp. Istodobno, reporterke Sluglinea Zoe Barnes i Janine Skorsky nastavljaju istragu o navodnom Russovom samoubojstvu, a šef Underwoodovog kabineta Doug Stamper nastoji od njih udaljiti Rachel Posner, prostitutku preko koje je izmanipulirao pokojnog kongresnika.
Kako će se i na koji način Underwood obračunati sa svojim protivnicima te hoće li i ovoga puta ostvariti svoje ambicije gledajte od 29. travnja kada počinje prikazivanje druge sezone serije ‘Kuća od karata’ ove uspješnice koju su kritičari proglasili jednom od najeminentnijih televizijskih serija posljednjih godina.

Foto: Press

comment closed