Druga sezona ‘The Voice – najljepši glas Hrvatske’
Piše: redakcija On 24 sij., 2016 At 11:47 AM | Categorized As Događanja, Glazba, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Mentor Jacques jedini još nema natjecatelja u svojem timu

Voice

VoiceNakon prve emisije u drugoj sezoni showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘, Jacques je jedini mentor koji nije popunio nijedno mjesto u svojem timu. Iako nije bio ništa manje sjajan u uvjeravanju odabranih kandidata nego kolege mentori, nije mu pošlo za rukom osvojiti one s kojima je želio ući u nastavak natjecanja – dvoboje.
Druga sezona showa otvorena je zajedničkim nastupom mentora koji su izveli poznati hit ‘Everybody needs somebody to love’ u verziji sastava The Blues Brothers. U prvoj od pet emisija audicija svi su kandidati zaslužili pohvale mentora, ali samo su dvije kandidatkinje osvojile glasove svih mentora. Čast da im se okrenu svi mentori imale su Tajana Belina i Monika Perić.
VoiceNakon prve emisije Jacques je jedini mentor koji još nema natjecatelje u svojem timu. Indira u timu ima troje natjecatelja. To su Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić. Tonyjev tim čine troje natjecatelja – Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić. Dvije natjecateljice u Ivanovu timu su Tajana Belina i Mirta Dautović.
Mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak tijekom audicija među 76 kandidata trebaju odabrati po 10 natjecatelja za svoj tim. Podsjetimo, u drugoj fazi showa – dvobojima – mentori će moći preuzeti po jednoga natjecatelja kojeg drugi mentori ne odaberu za nastavak natjecanja. I faza koja slijedi je novost – nokauti. U tom dijelu mentori odabiru po dvoje natjecatelja da pjevaju po jednu pjesmu I zatim odlučuju tko je bio bolji, te s kim nastavljaju natjecanje. I u ovoj fazi mogu preuzeti po jednoga natjecatelja kojeg u nokautu izbaci drugi mentor.

Foto: Dario Njavro za HRT

comment closed