fbpx

Nina Kraljić: ‘Moj prvi Music pub, pjevačica godine’!

Zagreb…

Dobitnica nagrade najavila je i da priprema debitantski album na kojemu će se naći i njezine autorske pjesme

Nina Kraljić– Sad sam iznenađena. Moj prvi Music pub, Nina Kraljić, pjevačica godine. Mislim da imam pravo mjesto za ovu nagradu – rekla je Nina Kraljić nakon što joj je urednik i voditelj emisije Zlatko Turkalj Turki uručio priznanje.
Nina Kraljić, pobjednica prve sezone HRT-ovog showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’, dobila je nagradu ‘Moj prvi Music pub‘ za najbolju mladu pjevačicu 2015. godine.
Nina KraljićSnimke nastupa Nine Kraljić u ‘The Voice-u‘ na YouTubeu su pregledani više od pet milijuna puta, a dosad je objavila pjesmu ‘Zaljuljali smo svijet’ koju je izdala diskografska kuća Universal Music Hrvatska s kojom je Nina potpisala ugovor odmah nakon pobjede u natjecanju.
– Moram biti iskrena, 2015. mi je bila apsolutni pomak u svakom smislu, i poslovnom i privatnom, jer su mi se otvorili neki prekrasni odnosi, a i preselila sam se u Zagreb. Imala sam veliki rast, od mnogih stvari o kojima sam maštala zaista sam puno toga realizirala“, rekla je Nina i otkrila da priprema debitantski album. „Odlučila sam se baciti u vatru jer, iskreno – život je prekratak, pa ću na svoj prvi album staviti barem dvije svoje autorske pjesme – rekla je Nina.
Nagradu za najboljeg mladog pjevača dobio je Marin Jurić Čivro, finalist prve sezone showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’. Druga sezona najpopularnijeg tv showa kreće u subotu na Prvom programu HTV-a od 20,00 sati.

Nina Kraljić

Foto: Dario Njavro