fbpx

Nina Kraljić potpisala ugovor s Universal Music!

The Voice…

Najljepši glas Hrvatske Nina Kraljić

Nina KraljićPobjednica prve sezone showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’, Nina Kraljić, nakon emisije je potpisala ugovor s Fabianom Stilkeom, generalnim direktorom Universal Music Western Balkansa. Nakon proglašenja prva misao i sjećanje je bilo na njezinog dečka Marka koji je poginuo i zbog njega se prijavala na show te mu posvetila pjesme i nastupe.
– Emotivno najteža, kao i najduhovnija izvedba bila je izvedba pjesama – ‘Što te Nina Kraljićnema’ i ‘Beneath your beautiful’. Ništa nisam očekivala u showu. Generalno sam zbunjena i nesvjesna dosta toga što se oko mene događa, osim unutar mog privatnog kruga ljudi – rekla je Nina Kraljić ekskluzivno u intervjuu za portal Scena.hr.
Potraga za najljepšim glasom Hrvatske počela je još u rujnu prošle godine. Među dvije i pol tisuće prijavljenih, njih 97 dobilo je priliku predstaviti se mentorima.
Svaki poziv sinoć, osim što je značio glas za natjecatelje, bio je i humanitaran. Naime, Hrvatska radiotelevizija prihod od sinoćnjeg glasovanja daruje humanitarnoj akciji ‘Zajedno za osmijeh djeteta u bolnici’ koju je pokrenuo Savez društava Naša djeca.
Posljednju, kao i ostale emisije uživo, prenosio je i Drugi program Hrvatskog radija. U radijskom prijenosu finala posebni gosti Zlatka Turkalja bili su Zorica Kondža i Ervin Baučić.Iako je prva sezona završila, show i dalje ostaje na društvenim mrežama. Za nekoliko dana otvorit će se prijave za drugu sezonu.

Foto: Dario Njavro za HRT