fbpx

Četvrtfinale showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske!

Glazbeni show…

Dvanaestero odabranih u subotu će se boriti za ulazak u polufinale

Najljepši glasNakon tri emisije uživo, publika i mentori odabrali su po troje natjecatelja za svaki tim. U četvrtfinalnoj emisiji showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ nastupit će svih dvanaestero. To su Bruna Oberan, Ana Opačak i Mateo Resman iz Indirinog tima. Iz Jacquesovog tima to su Nina Kraljić, Dino Petrić i Ema Gagro. Tonyjev tim predstavljaju Sara Barbarić, Jure Brkljača i Alen Bičević, a Ivanov Iva Gortan, Marin Jurić Čivro i Elena Stella. Gledatelji HTV-a i slušatelji Hrvatskog radija, telefonskim će glasovanjem moći spasiti po jednog natjecatelja iz svakog tima. Među preostalih dvoje mentor odlučuje koga vodi u polufinale.
Kako se potraga za najljepšim glasom Hrvatske bliži svome kraju i neizvjesnost je sve veća. Iz emisije u emisiju, natjecatelji sve više oduševljavaju svojim Najljepši glasizvedbama i napretkom koji su ostvarili od početka showa. Time je i mentorima teret odluke teži, a presuđuje uvjerljivost u samom trenutku izvedbe.
Gledatelji će, kao i dosad sudjelovati u emisiji svojim komentarima nastupa i  fotografijama putem svih društvenih mreža. Isto tako, 15 minuta prije i 30 minuta poslije emisije, na stranici web.hrt.hr emitirat će se ekskluzivni program iz studija ‘The Voicea’.
Četvrta emisija uživo na rasporedu je u subotu, 11. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20,00 sati.

Foto: Dario Njavro za HRT