fbpx

Houdek i Cetinski žale zbog verbalnog sukoba

Priopćenje…

The VoiceVerbalni sukob Jacquesa Houdeka i Tonyja Cetinskog nakon posljednje emisije ‘The Voice – najljepši glas Hrvatske‘, potpuno je skrenuo pozornost javnosti s natjecanja u kojemu će se u subotu među 12 mladih pjevača izabrati polufinalisti ovog showa. U priopćenju HRT-a piše kako su mentori izrazili žaljenje zbog događaja, a Hrvatska radiotelevizija upozorila ih je zbog svih posljedica koje su njihova  osobna nesuglasja prouzročila imageu showa.

“Iskreno žalim
Tony Cetinski– S obzirom na veliki broj medijskih napisa o sukobu između kolege Jacquesa Houdeka i mene, odlučio sam reagirati kroz ovu izjavu i na taj način završiti svojevrsnu trakavicu koja škodi njemu, meni, ali i samom projektu The Voice u kojem se obojica nalazimo kao mentori. Svjestan sam da smo zbog svojih uloga u The Voiceu  u središtu zbivanja te da naše prošlotjedno ponašanje nije primjereno, čak ni dopušteno nama, koji smo svojevrsni idoli mladim glazbenicima koje educiramo i uvodimo u svijet glazbe. Iskreno žalim zbog ovog nemilog događaja te se ispričavam svojim fanovima, ljudima koji se brinu o projektu The Voice te svim protagonistima ove lijepe priče. Jacques i ja stremimo najvišim ciljevima i svojim odlukama krojimo glazbenu budućnost, mladih glazbenika, pa unatoč velikoj napetosti moramo reagirati dostojno pravih profesionalaca. Želim zaboraviti ovaj nemili događaj i molim predstavnike medija da pažnju usmjere na mlade natjecatelje koji su prave zvijezde showa The Voice – izjavio je Tony Cetinski na današnjoj probi sa svojim timom. Uvjeren je da će subotnje izvedbe nadmašiti sve negativno što se dogodilo.

“Volio bih da se fokus vrati na sadržaj showa i kandidate
Jacques Houdek– Žao mi je što je ovaj događaj skrenuo pozornost s izvrsnih natjecatelja svih timova i vanserijskih izvedbi kojima imamo čast svjedočiti u showu koji vrijedno stvaramo već nekoliko mjeseci. Ovo je pozitivan show, u prvi plan stavlja talent i glas i najiskrenije uživam raditi s tim mladim talentiranim ljudima koji su iz emisije u emisiju sve bolji. Jako je teško bilo komu reći da je natjecanje za njega završilo. Te emocije ne prestaju odmah kad se ugase kamere i sigurno su i one pridonijele neprimjerenoj situaciji koja se dogodila nakon emisije, no priča koja se provlači po medijima je nažalost daleko predimenzionirana pa bih volio da se fokus vrati na sadržaj showa i kandidate koje mi mentori imamo čast voditi kroz ovu lijepu glazbenu priču. Svoje kolege mentore poštujem i siguran sam da ćemo i dalje svi zajedno profesionalno obavljati svoju mentorsku dužnost jer ovi divni talenti i milijunsko gledateljstvo to i zaslužuju! – rekao je Jacques Houdek koji je, kao i svi mentori, posebno uzbuđen uoči subotnje emisije.
U subotu mentori po posljednji puta odlučuju o tomu tko ide dalje. U polufinalnoj emisiji tek će dati svoj stav o pojedinoj izvedbi, ali će, kao i za pobjednika u finalu, odluku donijeti isključivo glasovi gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije.

Foto: Press