fbpx

Jacques Houdek – Otkrivamo goste rođendanskog koncerta!

Zagreb…

Jacques Houdek– Nisam mogao ni zamisliti ljepši rođendanski poklon od toga da ću imati čast zapjevati sa svim tim divnim ljudima u našoj najboljoj koncertnoj dvorani, i to baš na svoj 34. rođendan. Oliver je institucija, najveći autoritet i živuća legenda kojoj se neizmjerno divim. Cesarica, Galeb i ja, Ključ života, Nocturno ili Moj lipi anđele – remek su djela i vječita inspiracija, umjetnost kojoj se divim iz dubine duše – izjavio je Jacques Houdek u pauzi između proba za svoj šesti koncert u Lisinskom i četvrtu live emisiju showa The Voice – najljepši glas Hrvatske te dodao.
– Putujemo snovima je jedna od mojih najdražih pjesama i sretan sam što će nam se pridružiti moja velika prijateljica Dalal. Jednako tako sam ponoson što ću po prvi puta zapjevati i sa svojim novim prijateljima, divnim, mladim i jako talentiranim ljudima koje sam imao priliku upoznati na Voiceu. Zaista sam počašćen što sam imao priliku raditi sa Jacques Houdeknjima, što su upravo mene odabrali za svog mentora, a za Lisinski spremamo nešto uistinu posebno.“
Manje od tjedan dana dijeli nas od veličanstvenog koncerta koji će uz Maestro Orchestra pod ravnanjem maestra Antuna Stašića održati glazbenik ekskluzivna statusa nadimka The Voice – Jacques Houdek. Iako je u dosadašnjoj karijeri već nekoliko puta rasprodao elitnu koncertnu dvoranu Lisinski, Jacques nimalo ne skriva uzbuđenje pred koncert koji nas očekuje 14. travnja 2015. i za koji se marljivo priprema već tjednima, a posebno se veseli nastupima sa svojim glazbenim gostima. Na svom rođendanskom koncertu Jacques će ugostiti legendu hrvatske glazbe i svog uzora Olivera Dragojevića s kojim će otpjevati nekoliko pjesama. Da će publika doslovce putovati snovima pobrinut će se i Jacquesova kolegica Dalal koja posebno za ovaj koncert dolazi iz susjedne BiH, a sa Jacquesom, kojeg uvijek ističe kao najvećeg vokalnog autoriteta na ovim prostorima, će izvesti njihov zajednički megahit ‘Putujemo snovima’.
Jacquesu će se po prvi put na koncertnoj pozornici pridružiti desetero Voice kandidata iz njegova tima, a jednu posebnu pjesmu izvest će i sa svojom savjetnicom iz showa – Marinom Đurović Ćelić. Ulaznice za ovaj veličanstven koncert koji počinje u 20,00 sati mogu se nabaviti na blagajni KD Vatroslav Lisinski ili online putem sustava www.ulaznice.hr.

Foto: Press