fbpx

Veliki uspjeh akcije ‘Šunka za poslije!

Otvoreni radio…

Ujedinjeno gotovo 400 prodajnih mjesta diljem Hrvatske

Šunka za poslijeAkcija Otvorenog radija ‘Šunka za poslije‘ i ove godine je dokazala kako su naši građani, bez obzira na sve težu ekonomsku situaciju, i dalje spremni pomoći potrebnima. ‘Šunka za poslije’ okupila je gotovo četiristo prodajnih mjesta diljem Hrvatske i na stotine građana koji u njima mogu do subote, 4. travnja, kupovati šunke i ostavljati ih za poslije.
Mesnice su, kao dio lokalne zajednice, idealan saveznik u ovakvoj akciji – poznaju kvart u kojem se nalaze, poznaju ljude i pobrinuli su se da šunke dođu u prave ruke. Šunka za poslijeTakođer u brojnim mesnicama sami zaposlenici su kupovali šunke te na taj način dvostruko pridonijeli uspjehu ‘Šunke za poslije’. Ove godine u pojedinim gradovima (Šibeniku, Valpovu, Đakovu, Virovitici, Osijeku, Rijeci i Koprivnici) šunke su bile namijenjene javnim kuhinjama koje će prikupljene šunke razdijeliti svojim korisnicima ili od njih napraviti obroke i tako Uskrs uljepšati još većem broju naših sugrađana.
Još uvijek se možete uključiti! Šunka za poslije može se kupiti ili preuzeti sve do subote, na webu Otvorenog http://www.otvoreni.hr/sunka_za_poslije/ pronađite mesnicu koja vam je najbliža. Pomozimo jedni drugima i omogućimo svima da imaju šunku na stolu i ovog Uskrsa!

Foto: Press