Ekskluzivno: Olvido Ruiz i Boris Novković – kemija na probi
Piše: Gordana Malašić Lazić On 8 svi., 2015 At 02:10 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Ekskluzivne fotografije…

Fotogalerija

Razgovor s Olvido Ruiz Castellanos uoči koncerta

Boris Novković, Olvido Ruiz CastellanosOlvido Ruiz Castellanos očarana je Zagrebom i Hrvatskom. Kubanska glazbena diva danas je gošća na koncertu Zagrebačke filharmonije i Borisa Novkovića u Lisinskom.
– Hrvatska je jako lijepa zemlja, ljudi su elegantni i izuzetno dragi, a hrana je jako ukusna. Uvijek se ovdje lijepo osjećam – kazala je Ruiz Castellanos ekskluzivno za portal Scena.hr. Glazbenica je bila oduševljena i današnjom opuštenom atmosferom na generalnoj probi. Ovo joj je Olvido Ruiz, Boris Novkovicčetvrti posjet našoj zemlji. Voli nastupati sa Zagrebačkom filharmonijom u Lisinskom. A za Borisa ima samo riječi hvale.
– Boris je divna osoba i odličan glazbenik. S njime je divno nastupati. Odmah smo se povezali i na pozornici se osjeća ta glazbena kemija – naglasila je lijepa glazbenica. Borisu je ovo prvi put da nastupa s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Zdravka Šljivca, a neke od svojih najvećih hitova pjevat će uz pratnju zbora glazbene škole Husar&Tomčić. A kako je bilo na generalnoj probi pogledajte u našoj fotogaleriji.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija:

comment closed