fbpx

Boris Novković: Glazba je moj san, moj život i ljubav!

Reci mi…

Izravno na broju 1, HR TOP 40!

Boris Novković– Da mi je netko prije 30 godina kad sam započinjao svoju glazbenu odiseju rekao kako ću 2015. biti prvi na nacionalnoj TOP ljestvici u društvu mladih i progresivnih glazbenih snaga ne bih mu vjerovao. Ipak, glazba je oduvijek bila moj san, moja ljubav, moj život prije svega, a tek na kraju i posao. Hvala publici i hrvatskom radijskom eteru što su prepoznali iskrenost u pjesmi ‘Reci mi‘ – rekao je Boris Novković.
Novim singlom ‘Reci mi’ u izdanju Hit Recordsa, Boris je izravno zauzeo prvo mjesto službene nacionalne liste radijskih singlova, HR TOP 40.
– Ovo će mi biti podstrek da nastavim pisati pjesme koje najviše volim, one koje nemaju rok trajanja. Hvala tekstopiscima Sonji Buljan i Bruni Kovačeviću i producentu Miri Buljanu, koji su osjetili moju melodiju i napisali pravi tekst, aranžman i produkciju – zaključio je Boris.
Sve ovo odličan je uvod u posebnu glazbenu priču u KD Vatroslav Lisinski u petak 08. svibnja 2015. godine kad će Boris Novković održati veliki solistički koncert pod nazivom ‘Najljepše ljubavne pjesme’.

Foto: Bachrach i Krištofić