Boris Novković snimio novu pjesmu Kunem se!

Ljubavna poruka…

Singl ‘Kunem se’ najavljuje moj novi studijski album, koji je pri kraju, a njegov izlazak očekujemo u rujnu, kaže Boris

Boris NovkovićJedan od najuspješnijih i najpoznatijih muških vokala u regiji, Boris Novković na radost brojnih obožavatelja predstavlja novi singl. Nakon odličnog singla ‘Lako je tebi’ koji je doslovno pomeo radijski eter, Boris je pripremio nešto potpuno novo – singl pod nazivom ‘Kunem se’.
Novković kantautor je koji je većinu svojih pjesama pisao i radio za sebe, ali je u dugogodišnjoj karijeri bilo trenutaka kada je surađivao sa drugim autorima i izvođačima.
Upravo suradnja sa drugim autorom dogodila se na ovoj pjesmi, naime glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje Ante Pecotić, koji je sa velikim zadovoljstvom prihvatio suradnju na novom singlu.
– Singl ‘Kunem se’ najavljuje moj novi studijski album, koji je pri kraju, a njegov izlazak očekujemo u rujnu. To je album u kojega sam uložio puno truda i oko kojega sam se najviše potrudio. Veseli me činjenica da sam na novom albumu uspio okupiti tri najznačajnija producenta, Miru Buljana, koji je prvi započeo raditi na ovome albumu, Antu Pecotića koji je zaslužan za aktualni singl te Nikšu Bratoša koji je također producirao jednu pjesmu koja će također naći mjesto na albumu. Sva tri producenta dali su svoj touch, da album bude doveden do savršenstva. ‘Kunem se’ pjesma je koja odiše proljetnom energijom te je idealna za ovo vrijeme sa pozitivnom ljubavnom porukom. Protkana je mojim klasičnim pop rock stilom, po kojem sam i prepoznatljiv – rekao je Novković povodom novog singla ‘Kunem se’. A što je Ante Pecotić rekao o suradnji sa Borisom.

– Ovo je naša prva zajednička suradnja, do koje je jednostavno moralo doći. Naši senzibiliteti se poklapaju, a u ovoj pjesmi odmah sam prepoznao Borisa, jednostavno smo na prvu kliknuli. Drago mi je da smo kada je u pitanju ova pjesma bili istog mišljenja i u pravu što se tiče nekih detalja u pjesmi. U konačnici, ovo je samo početak jedne lijepe dugotrajne suradnje! – istaknuo je Pecotić.

Foto: Press