fbpx

Vatreni stigli na stadion Park prinčeva

Pariz…

Vatreni– Neizmjerno sam sretan i ponosan što sam izbornik, a moji su igrači neizmjerno sretni i ponosni što na ovakvom festivalu nogometa mogu predstavljati boje svoje zemlje i učiniti sve što možemo kako bismo razveselili ljude. I momčad i ja prošli smo puno prepreka i nedaća te mi igrači daju vjeru da će Hrvatska izgledati dobro – uvjeren je izbornik Ante Čačić.
Hrvatska je reprezentacija danas doputovala u Pariz, a izbornik Čačić obratio se javnosti na konferenciji za medije i dan prije utakmice Hrvatska Turska prenio svoja razmišljanja i očekivanja o tom dvoboju, kojim će Vatreni otvoriti svoj nastup u Skupini D. Španjolska i Češka svoju utakmicu prvog kola igraju u ponedjeljak.
– Nakon 18 godina, Vatreni su ponovno na stadionu gdje su ostavili najveći uspjeh u povijesti. Nadajmo se da ćemo i sutra imati razloga za slavlje na Parku prinčeva – piše HNS na društvenoj stranici.
S reprezantacijom Turske, Vatreni će odigrati svoju prvu utakmicu sutra, 12. lipnja u Parizu u Parku prinčeva, s početkom u 15,00 sati. Nakon toga slijedi utakmica protiv Češke u Saint-Etienneu (17. lipnja u 18,00). Grupnu fazu Hrvatska zatvara 21. lipnja u Bordeauxu protiv Španjolske, s početkom u 21,00 sati.

Foto: HNS društvena mreža