fbpx

Ema Kovač zabljesnula na Venecijanskom filmskom festivalu 2. 9

Tom Ford ugostio Emu Kovač na Venecijanskom filmskom festivalu

Hrvatska glumica i model prošetala crvenim tepihom najpoznatijeg talijanskog filmskog festivala

Ema Kovač

 

Treću večer filmskog festivala u Veneciji uveličala je i naša atraktivna glumica i model s talijanskom adresom. U petak 2.rujna Ema Kovač, kao gost za Tom Ford Beauty, zabljesnula je u haljini, hrvatskog dizajnera Ivana Alduka, na premijeri filma „Bones and All“ u društvu svjetski poznatih glumačkih imena – Timothée Chalamet, Sydney Sweeney, Camila Mendes, Barbara Palvin, Dylan Sprouse i brojni drugi.

79. Međunarodni filmski festival u Veneciji organizira La Biennale di Venezia u režiji Alberta Barbere. Održava se na venecijanskom Lidu od 31. kolovoza do 10. rujna 2022. Cilj Festivala je podizanje svijesti i promicanje međunarodne kinematografije u svim njenim oblicima kao umjetnosti, zabave i industrije, u duhu slobode i dijaloga. Festival također organizira retrospektive i posvete velikim ličnostima kao doprinos boljem razumijevanju povijesti kinematografije.

 

Ema Kovač, talentirana 27-godišnja Čakovčanka, osvojila je Talijane u showu ”Ciao Darwin”, a zatim je, uz modeling i poduzetništvo, karijeru krenula razvijati u glumačkim vodama. Iza sebe ima već zavidan portfelji snimljenih serija i filmova. Miljenica je talijanskog redatelja Paola Sorrentina, a časopis Fabrique Cinema proglasio ju je mladim talentom talijanske kinematografije.

Milijuni Talijana mogli su je pratiti, na TV kanalu RAI2, u seriji „Fosca Innocenti“ što je ubrzo urodilo novim filmskim angažmanima. Na Rimskom Filmskom Festivalu, u listopadu ove godine, očekuje se premijera filma ‘Lamborghini’, koji prati životnu priču osnivača te marke, Ferruccia Lamborghinija. Ema će u filmu glumiti plavokosu ljepoticu, a stala je uz bok holivudski popularnim glumcima poput Franka Grilla, u glavnoj ulozi, i Gabriela Brynea, koji je zamijenio Aleca Baldwina.

Krajem godine Ema će se ponovno naći na talijanskim ekranima u seriji „Impero“ s poznatim talijanskim glumcem Giancarlo Gianninijem. Njen talent prepoznao je i Roman Polanski u čijem filmu ”The Palace” je dobila ulogu Ruskinje, a njegova premijera očekuje se početkom 2023. godine

Foto: Press – Davide Bernardelli/Getty Images