fbpx

Finale The Voice: Telefonsko glasovanje, odlučuje publika!

Show…

Glasovi publike odredit će pobjednika showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’

VoiceNakon 14 tjedana emitiranja showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘, nakon predizbora, audicija, dvoboja i pet emisija uživo, večeras ćemo dobiti pobjednika ili pobjednicu prve sezone hrvatske produkcije ovog svjetski poznatog pjevačkog natjecanja.
Show se počeo emitirati na Hrvatskoj televiziji 17. siječnja kad su gledatelji mogli pratiti kako su mentori – Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak – od gotovo stotinu natjecatelja koji su nastupili na audiciji za svoje timove odabrali njih ukupno 48. Taj broj se prepolovio već u idućoj fazi natjecanja, u dvobojima, kad su mentori morali odlučiti tko je u svakom od njihovih šest natjecateljskih parova bio uspješniji u izvedbi dueta. 24 natjecatelja koji su prošli dvoboje nastupali su u emisijama uživo, a svakog tjedna oprostili smo se od po jednog natjecatelja iz svakog tima. O njihovoj sudbini u natjecanju odlučivali su gledatelji i mentori, sve do polufinala kada su o pobjednicima odlučivali isključivo telefonski glasovi publike, a tako će biti i u finalu.
VoiceVečeras će sa po tri pjesme nastupiti finalisti prve sezone showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ – Nina Kraljić iz tima Jacquesa Houdeka, Mateo Resman iz tima Indire Levak, Jure Brkljača iz tima Tonyja Cetinskog i Marin Jurić Čivro iz tima Ivana Dečaka.
– Što reći osim – hvala. Očito i ja imam veliku podršku i nadam se da ću ju opravdati – rekla je Nina nakon polufinala.
– Ne znači mi toliko sam prolazak u finale, nego mi više znači to da sam odabran od strane publike – rekao je Mateo.
– Imao sam osjećaj da ću daleko dogurati. Finale je za mene ostvaren cilj – rekao je Jure.
– Nisam ovo očekivao. Velika je čast biti u finalu. Jako sam zadovoljan – rekao je Marin.
Tko će od ovih mladih talentiranih pjevača biti proglašen najboljim, saznat ćemo večeras. Finale showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ na rasporedu je u subotu, 25. travnja u 20,00 sati na Prvom programu Hrvatske televizije i Drugom programu Hrvatskog radija. Posebnu web emisiju možete pratiti na službenim stranicama showa 15 minuta prije televizijske emisije i nakon nje.
U radijskom prijenosu finala posebni gosti Zlatka Turkalja na Drugom programu Hrvatskoga radija bit će Zorica Kondža i Ervin Baučić.

Foto: Dario Njavro za HRT