fbpx

Velika završnica The Voice: Marin, Mateo, Jure i Nina!

Finale…

Odlučuju isključivo telefonski glasovi gledatelja

VoiceČetvero finalista, po jedan iz svakog mentorskog tima posljednji put će pjevati za titulu Najljepšeg glasa Hrvatske. To su Marin Jurić Čivro iz Ivanovog tima, Mateo Resman iz Indirinog, Jure Brkljača iz Tonyjevog i Nina Kraljić iz Jacquesovog tima. O pobjedniku showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ odlučit će isključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja Hrvatske radiotelevizije.
Gledatelji će kao i dosad, osim glasovajem, sudjelovati svojim komentarima i fotografijama putem svih društvenih mreža. Isto tako, 15 minuta prije i 30 minuta poslije emisije, na stranici web.hrt.hr emitirat će se ekskluzivni program iz studija ‘The Voicea’.
VoiceNakon audicija na slijepo i glazbenih dvoboja, četvero najboljih natjecatelja publiku su osvojili nastupima uživo. Samo jedan ili jedna od njih može pobijediti. Mentori više nemaju pravo glasa i sve je na publici. Marin, Mateo, Jure i Nina imaju još samo nekoliko dana pripremiti se da posljednji put oduševe i uvjere publiku da su baš oni ti koju zaslužuju odnijeti prvu titulu Najljepšeg glasa Hrvatske.
Tko će ju osvojiti i čiji je tim pobjednički saznat ćemo u posljednjoj emisiji. Veliko finale showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ na rasporedu je u subotu, 25. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20,00 sati.

Foto: Dario Njavro za HRT