fbpx

Premijera 2. sezone serije Stanje braka

Stanje braka na HBO GO-u

Druga sezona Emmyjem nagrađivane serije Stanje braka (State of the Union) od danas je dostupna na HBO GO-u. U ponudi je svih 10 epizoda.

Stanje braka

Brendan Gleeson, Patricia Clarkson i Esco Jouléy glume u potpuno novoj adaptaciji nagrađivane kratke drame Nicka Hornbyja koja pametno istražuje odnose i ljudsko iskustvo.

Stanje braka

U ovoj sezoni liberalna Ellen izvlači svog tradicionalnog muža Scotta iz njegove zone udobnosti u hipsterski kafić u Connecticutu, gdje imaju 10 minuta prije bračnog savjetovanja da popiju kavu, saberu svoje misli i rasprave o svemu, od kvekerizma do zamjenica.

Svakog tjedna, između prepirki, također raspravljaju što je među njima pošlo po zlu. Kako tjedni prolaze, počinju dekonstruirati svoj 30-godišnji brak. Dotiču se izdaja iz prošlosti, preispituju seksualni život i konačno dijele svoju ranjivost.

Do kraja bračnog savjetovanja više nisu isti par kakav su bili, ali je li promjena dovoljna da spasi njihov brak ili bi trebali otići?

Za scenarij serije Stanje braka zaslužan je Nick Hornsby, režiju potpisuje Stephen Frears, a obojica su i izvršni producenti. Ostali izvršni producenti su Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning i Emile Sherman.

Sophie Reynolds je producentica za See-Saw Films.

Foto: Press HBO Stanje braka