fbpx

Premijerno: Nova HBO serija Netko negdje od 17. siječnja

Netko negdje – Somebody Somewhere

Nova HBO humoristična serija Netko negdje (Somebody Somewhere) imat će premijeru 17. siječnja na HBO GO-u, a istog dana prva epizoda će biti prikazana na HBO kanalu u 21.30 sati.

Netko negdje

Unatoč prostranim ravnicama i beskrajnim prerijama, Kanzas se može činiti ograničavajućim za nekoga poput Sam Miller.

Inspiriran životom komičarke i pjevačice Bridget Everett, Netko negdje prati Sam (glumi je Everett), pravu Kanzašanku na površini koja se, ispod svega toga, bori da se uklopi u kalup rodnog grada.

Netko negdje

Dok se bori s gubitkom i prihvaćanjem, pjevanje je Samin spas i vodi je na putovanje na kojem će otkriti sebe i zajednicu autsajdera koji se ne uklapaju, ali ne odustaju, pokazujući da je moguće pronaći svoje ljude i glas. Bilo gdje. Negdje.

U seriji Netko negdje glume Jeff Hiller u ulozi Joela, čiji su snovi o vjeri, obitelji i vrhunskim kuhinjskim aparatima raskomadani u spirali radosti, srama, glazbe i stresnih osipa nakon što se sprijateljio sa Sam.

Mary Catherine Garrison je u ulozi Tricie Miller, Samine ogorčene i otrcane sestre koja je iscrpljena pokušavajući ispuniti očekivanja rodnog grada. Danny McCarthy je Rick, Samin neupadljivi šogor, čija tajna pokreće njezinu i Joelovu maštu brzo poput tornada u Kansasu otkrivajući pritom istinu.

Mike Hagerty glumi obiteljskog patrijarha Eda Millera, stoičkog farmera iz Kansasa koji vjeruje da ako samo spustiš glavu i naporno radiš… požnjet ćeš ono što posiješ.

S vremenom saznaje da ignoriranje problema dovodi da postaju još većima. Ostatak glumačke ekipe čine Murray Hill, Jon Hudson Odom, Heidi Johanningmeier i Jane Brody.

Sukreatori i izvršni producenti su Hannah Bos i Paul Thureen („Gdje ima dima…“). Uz glavnu ulogu, Bridget Everett potpisuje i izvršnu produkciju serije. Ostali izvršni producenti su Carolyn Strauss za Mighty Mint, Jay Duplass, Mark Duplass i Mel Eslyn za Duplass Brothers Productions, Patricia Breen i Tyler Romary.

Scenaristi serije Netko negdje su Hannah Bos, Paul Thureen i Patricia Breen, a režiseri Jay Duplass i Robert Cohen.

Foto: Press HBO Netko negdje