fbpx

Jacques Houdek s prijateljima na humanitarnoj večeri

BlessFood…

Večera je bila posvećena mališanima i štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra

Jacques Houdek– Jako dobro se osjećam kao domaćin Večere s porukom. Veliki sam obožavatelj večere, iako mi ju brane cijeli život. Kad je riječ o ovakvoj prigodi, kad je humanitarna nota u zraku i kad su u pitanju djeca, onda smo svi posebno senzibilizirani. Ovom se prilikom najviše želim zahvaliti svima koji su se odazvali. Čast mi je i zadovoljstvo uživati s ljudima koje volim, i barem ovako malo, od srca nekome i pomoći. Bolnica u Gornjoj Bistri je posebna jer se tamo liječe djeca koja boluju od najtežih bolesti, a nažalost nemaju Brigita Houdeknajbolje uvjete za boravak i život. Na tome se radi i volio bih da se sve uskoro privede kraju tako da, bez obzira na brojne potrebite, nisam puno razmišljao kome usmjeriti našu pomoć. Uskoro idemo u posjet u bolnicu i tome se posebno veselim – ispričao je glazbenik Jacques Houdek. Zagrebački restoran Okrugljak okupio je prijatelje i obožavatelje glazbenika Houdeka, a povod je bio BlessFood – Večera s porukom. Večera je ovaj put bila posvećena mališanima i Jacques Houdekštićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra čija je tužna priča posebno dirnula našeg glazbenika poznatog po humanitarnom djelovanju.
Ravnatelj bolnice Renato Mittermayer također je bio u Okrugljaku i posebno ga veseli što je imao priliku biti dijelom ovog hvalevrijednog nacionalnog projekta.
– Drago mi je da je jedna ovakva akcija krenula. Ova večera okuplja intimniji krug ljudi koji su svojom humanošću i empatijom zainteresirani za pomoć bolnici Gornja Bistra i drago mi je što sam ih imao priliku upoznati i družiti se s njima u ovakvom ambijentu i predivnoj atmosferi  – kazao je ravnatelj Mittermayer.

Foto: Press