fbpx

Max Mara predstavila kolekciju Couture Capsulle

Zagreb…

Dvije godine Weekend Max Mare u Zagrebu uz novu Couture Capsule kolekciju

Max Mara, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Veljača, Iva BalabanBrojne dame iz javnog života i modni znalci jučer su se zaputili u Teslinu 8, adresu na kojoj je prije dvije godine otvorena prva zagrebačka Weekend Max Mara poslovnica. U elegantno uređenim prostorijama izložena je novo izdanje lifestyle Couture Capsulle kolekcije Weekend za jesen/ zimu 2017. namijenjene samosvjesnoj Max Mara ženi u svakoj prilici. Iako prvotno zamišljena kao manje formalna linija odjeće za slobodno vrijeme i vikende, što joj i samo ime govori, linija Weekend s
Novu kolekciju među prvima su razgledale velike modne poklonice kao što su Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Veljača, Iva Balaban, Tihana Harapin Zalepugin, Iris Androšević, Tatjana Jurić te brojne druge dame koje su se složile da Weekend Max Mara i u novim komadima pazi na najmanje detalje, od krojeva do izbora tkanina. Ovo nije nimalo neobično za brend koji je tijekom godina postao jedna od glavnih poveznica s visokom modom.

Tihana Harapin Zalepugin
Stoga navratite i vi u Teslinu ulicu i uvjerite se u tradiciju i prepoznatljivost brenda čije kreacije vole milijuni poklonika diljem svijeta.

Tatjana Jurić
Weekend lifestyle linija Max Mara Grupe osnovana je 1984. godine kao odgovor na suvremenu potragu za odjećom koja je praktična i svestrana, puna boja i elegantno ženstvena. Pametnom kombinacijom glamura i sofisticiranosti s prepoznatljivim sportskim identitetom s vremenom je osvojila svijet te je danas dostupna u više od 200 samostalnim trgovina u Italiji, Europi i na Dalekom Istoku, kao i diljem vodećih robnih kuća u SAD, Japanu i Kini. Nikad pretenciozna, uvijek decentna i umjerena, kolekcija donosi spoj klasike i moderne elegancije te je najbolji primjer prepoznatljivog talijanskog modnog izričaja.

Foto: Scena.hr