fbpx

Završili dvoboji u showu ‘Najljepši glas Hrvatske’!

The Voice…

Nakon neizvjesnih i uzbudljivih dvoboja, natjecanje nastavlja 24 pjevača

U četvrtoj emisiji dvoboja u showu ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ odabrano je posljednjih šestero pjevača koji nastavljaju natjecanje. Nastupila su po dva para mentora Tonyja Cetinskog i mentorice Indire Levak, te po jedan par mentora Jacquesa Houdeka i Ivana Dečaka.
Najljepši glas HrvatskeZagrepčanka Maja Škiljević i Splićanka Kristina Boban u dvoboju su priredile pravi vokalni meč i za prolazak se borile izvodeći pjesmu Emeli Sandé, ‘Read all albout it’. Tony je odlučio da je Kristina pobjednica dvoboja.
– Jako sam zadovoljna. Nisam očekivala prolazak jer me stvarno ‘pojela’ trema u odnosu na audiciju. Maja i ja smo komentirale kako su nam se glasovi lijepo stopili. Bilo nam je stvarno lijepo raditi – Najljepši glas Hrvatskerekla je Kristina i pohvalila mentora Tonyja i njegov stručni tim.
Rockeri i veliki prijatelji Dino Purić i Mahir Kapetanović, priredili su pravi prijateljski duet i pjevali pjesmu Kojota, ‘Hodala je pola metra iznad zemlje’. Nakon konzultacija s timom, Ivan je odlučio da je pobjednik ovog dvoboja Mahir.
– Našao sam prijatelja za cijeli život. To mi je najbitnije. Drago mi je što sam našao Dinu Purića. Ni u jednom trenutku nisam osjećao Najljepši glas Hrvatskerivalstvo – rekao je Mahir nakon nastupa.
Dvije Dalmatinke, Ana Opačak i Zdravka Damjanović, za priliku da ostanu dijelom ovog natjecanja borili su se pjevajući ‘Bleeding love’ Leone Lewis. Njihova mentorica Indira odlučila je da natjecanje nastavlja Ana.
– Bilo mi je teško što se Zdravka i ja trebamo pozdraviti, iako smo jedna na Braču, jedna u Splitu, ali druženje u sklopu natjecanja je drukčije, kao jedna velika raspjevana Najljepši glas Hrvatskeekskurzija – rekla je nakon dvoboja Ana.
Nina Kraljić i Martina Milošević, djevojke koje pjevaju iz srca, u dvoboju su pjevale pjesmu ‘Say something’ benda A Great Big World i Christine Aguilere, te zaradile aplauz svih mentora. Jacques je odlučio da u njegovom timu ostaje Nina.
– Prvenstveno sam iscrpljena, i zadovoljna, ali i tužna jer sam se zbližila s mnogim kandidatima. Ovo mi je bio najteži nastup. Zapravo sam mislila da ću uživati, ali sam se jako uplašila jer nisam navikla dijeliti Najljepši glas Hrvatskepozornicu s nekime, ali s Martinom je čast pjevati – nakon nastupa rekla je Nina.
Bojan Aleksovski i Alen Bičević, spoj swinga i soula, u dvoboju su nastupili s pjesmom Erica Claptona, “Wonderful tonight”. Tony je nakon konzultacija sa savjetnicima presudio da je pobjednik dvoboja Alen.
– Mentorski tim je odličan. Tony, Djordjija i Miro su veliki profesionalci. Odlično prenose znanje, znaju svoj posao, znaju objasniti što Najljepši glas Hrvatsketraže, što je jako važno – rekao je Alen i dodao da se veseli daljnjoj suradnji.
Odmjereni Sven Pfeifer i impulzivni Karlo Cvetković u dvoboju su se suočili u izvedbi Aviciijeve pjesme “Wake me up”. Premda su ju kolege mentori malo ometali dok je obrazlagala odluku, Indira je sabrala misli i odlučila da je pobjednik Karlo.
– Ovo je stvarno jedno prekrasno iskustvo jer smo surađivali s velikim imenima hrvatske glazbe i estrade. Hvala im velika na tome. Puno smo naučili, i jedan i drugi – rekao je Karlo i otkrio da će nastaviti suradnju sa Svenom.
Ovo su natjecatelji koji su prošli u natjecanja uživo:
TIM JACQUES: Ema Gagro, Pjerino Ružević, Egon Marić, Dino Petrić, Melanie Malike Acorlor i Nina Kraljić
TIM INDIRA:  Bruna Oberan, Mateo Resman, Tomislav Užarević, Dora Vestić, Ana Opačak i Karlo Cvetković.
TIM TONY: Jure Brkljača, Sara Barbarić, Božidarka Matija Čerina, Iva Ajduković, Kristina Boban i Alen Bičević.
TIM IVAN: Dario Došlić, Daniel Jurišević, Elena Stella, Iva Gortan, Marin Jurić Čivro i Mahir Kapetanović.
Iduće subote u showu ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ započinju natjecanja uživo. U prvoj emisiji vidjet ćemo izvedbe uživo 12 natjecatelja – po troje iz svakoga tima. Nakon izvedbe troje natjecatelja pojedinog tima publika će moći glasovanjem putem telefona spasiti jednoga natjecatelja i odabrati ga za nastavak natjecanja. Među dvoje preostalih odluku o tomu s kim ide dalje donosi mentor.

Foto: Dario Njavro za HRT