fbpx

Tomislav Bralić uoči koncerta: Vukovarcima veliko hvala!

Vukovar…

Tomislav Bralić i klapa INTRADE otvorit će jubilarne 20. Dane hrvatskog filma u Orašju

Tomislav Bralić– Drago nam je da ćemo konačno zapjevati i u Vukovaru. Naše su pjesme pune emocija i imaju tu domoljubnu crtu te ćemo njima reći Vukovarcima veliko hvala za sve što su napravili za Hrvatsku – rekao je Tomislav Bralić uoči nastupa u Vukovaru.
Tomislav Bralić i klapa Intrade 5. rujna 2015. godine će spektakularnim koncertom obilježiti početak jubilarnih 20. Dana hrvatskog filma u Orašju. ‘Mala Pula’, kako od milja zovu festival u Orašju, trajat će sedam dana i ugostiti elitu hrvatskog glumišta, a da i glazbeni program bude na nivou eminentnog festivala, pobrinut će se omiljena zadarska klapa.
Gosti festivala uživat će tako u najljepšim hitovima klape Intrade kao što su ‘Zora bila’, ‘Da mi budeš jidro’, ‘Zalutali pogled’, ‘Nisam te sriće’ i mnogim drugima koje će zapjevati u Aqua centru. Dan ranije Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će u Vukovaru, gdje će na središnjem gradskom trgu održati veliki koncert povodom zatvaranja manifestacije ‘Ljeto u Vukovaru 2015.‘.
Koncert u Vukovaru za klapu ima posebno značenje jer je Vukovar jedan od rijetkih gradova u kojima do sada nisu nastupili. Zadrani su sami izrazili želju da gostuju u gradu-heroju, a organizatori su im velikodušno izašli u susret.

Foto: Press