fbpx

Roko Blažević i Michael Rice: The Dream & Bigger than us

Zagreb…

Prvo druženje eurovizijskih predstavnika 2019. u Hrvatskoj: Roko Blažević i Michael Rice

Roko Blažević i Michael RiceU zagrebačkom studiju ‘Anton Marti’ na Prisavlju tijekom probe za show ‘Zvijezde pjevaju‘ zapjevale su i dvije zvijezde ovogodišnjeg Izbora za pjesmu Eurovizije – predstavnik Hrvatske Roko Blažević (19) i predstavnik Velike Britanije Michael Rice (21).
Kako teku pripreme oba predstavnika za natjecanje 41 zemlje, a koje ih očekuje u svibnju u Tel Avivu, otkrili su za Dnevnik HTV-a te ekskluzivno izveli ‘medley’ i ‘mash-up’ svojih pjesama – ‘The Dream’ i ‘Bigger than us’ te uputili pozdrav s HRT-ove pozornice svim eurovizijskim glasačima.
Da se i Michaelu sviđa Rokova pjesma ‘The Dream’, potvrdio je pjevanjem, ali i za kamere HTV-a: ‘Ima snažan glas i jako mi se sviđa pjesma!’
A Roko, koji ovih se dana priprema za ispite skromno je otkrio: ‘Teško je uskladiti sve obaveze i školu i nastupe i pripreme, no evo uspijevam..’
Roko Blažević i Michael RiceMichael Rice rođen je u Hartlepoolu, na SI Engleske, a s pjevanjem se počeo baviti kao dijete – a šira javnost upoznala ga je nakon što je njegova izvedba pjesme ‘Years and Years’ postala viralna, a 2018. proglašen je pobjednikom prve serije BBC-ijeva zabavnog showa ”All Together Now”, u kojemu je na noge dignuo svih 100 sudaca, među kojima I ‘Spice Girl’ Geri Halliwell. Uživo je nastupio u showu ‘Zvijezde pjevaju’ s pjesmom kojom predstavlja Veliku Britaniju ‘Bigger than us’.
Autori pjesme su: Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik and Jonas Thander, a Michael nastupa u finalnoj večeri Izbora za pjesmu Eurovizije, 18. svibnja 2019. godine.

Foto: Press – Dario Njavro