fbpx

Tomislav Bralić i klapa Intrade dobili zvijezdu!

Turneja…

Tomislav BralićProšle godine u travnju Tomislav Bralić i klapa Intrade zaputili su se na prvu američku turneju, krajem 2013. godine otišli su i na svoju prvu australsku turneju, a upravo sada su se vratili sa svoje treće turneje u sklopu koje su održali koncerte po Kanadi i Americi. Na turneji dobili su i svoju zvijezdu na šetalištu slavnih u Los Angelesu, posjetili Alcatraz, fotografirali se sa Marylin Tomislav BralićMonroe, obišli Golden Gate, vozili se poznatim tramvajem u San Franciscu i ispunili dio mladenačkih snova. Ova turneja je bila izuzetno naporna zbog gustog rasporeda i gradova u različitim vremenskim zonama, ali će im ostati u posebnom sjećanju jer su uspjeli vidjeti mnoge turističke znamenitosti i po prvi puta su nastupili na obje američke obale, na zapadnoj su zapjevali u Los Angelesu, a na istočnoj u New Yorku koji je bio dodan zbog interesa tamošnje publike.
Nakon povratka u Hrvatsku klapa nastavlja intenzivnim tempom, a posebno se vesele velikom koncertu u Frankfurtu, 15. studenog u Fraport Areni gdje će zapjevati u sklopu ‘Hrvatske noći’ zajedno s Jelenom Rozgom, Oliverom Dragojević, Prljavim kazalištem, Miroslavom Škorom i Matom Bulićem, a 06.prosinca ih čeka tradicionalni božićni koncert u Zagrebu.
Ove godine su odlučili da koncert bude održan u Lisinskom koji pruža intimniju atmosferu, a na njemu se očekuje i predstavljanje njihovog novog albuma!

Foto: Press