fbpx

KK Cedevita: Održan Kids day u Domu košarke!

Zagreb…

CedevitaJučerašnji Kids day počeo je u ranim jutarnjim satima demonstracijom treninga najmlađih polaznika Škole košarke. Učestvovali su OŠ Dragutin Tadijanović, OŠ Ivan Meštrović, Škola košarke Zaprešić i OŠ Lučko/Oš Voltino. Već tada Dom košarke Cedevita na zagrebačkom Velesajmu bio je pun djece i roditelja, njih više od 1000, zabava je mogla početi. Uskoro su se u Domu košarke pojavili i seniori Cedevite, koji su se s djecom natjecali, dijelili autograme, slikali, sve nakon odrađenog treninga za nedjeljnu utakmicu u kojoj bi mogli potvrditi prvu poziciju u A-1 Ligi za prvaka uoči doigravanja.
CedevitaU zajedničkom natjecanju djece i njihovih roditelja ‘Put oko svijeta’ sudjelovalo je više od 100 parova, a pobjednici su na kraju bili bili Juraj Janeković iz OŠ Grigor Vitez i njegov otac. U natjecanju u šutiranju u kojem su zajedno sudjelovali djeca i seniori Cedevite pobjedili su Mihael Marinić i kapetan Cedevite Marino Baždarić. Jusuf Nurkić je pogođenim šutem s centra već u prvom pokušaju donio nagradu svom suigraču Franu Knezoviću iz OŠ Dragutin Tadijanović.
Podijeljene su nagrade najboljim polaznicima iz svih Škole košarke Cedevita: Vito Branković (A.G.Matoš), Jakov Parat (Alojzije Stepinac), Bruno Radišić (August Šenoa), Luka Šimunović (Braće Radić), Igor Dejanović (Dobriša Cesarić), Josip Zubak (Dragutin Tadijanović), Niko Škrobot (Gornje Vrapče), Dominik Šoštarko (Gornje Vrapče-Smoki), Luka Grgić (Grigor Vitez), Bruno Špilek (Gustav Krklec), Mislav Jonjić (Ivan Meštrović), Roko Krpan Šepat (I.B.Mažuranić), Fran Barać (Jordanovac), Luka Bulić (Kralj Tomislav), Martin Potočić (Lučko), Filip Klemen (Petar Preradović), Adrian Iveković (Pušća/Šenkovec), Tin Markanović (Rapska), Željko Capan (Vladimir Nazor), Ivan Čudina (Voltino), Dominik Rašić (Vukomerec), Fran Miletić (Zaprešić) i Leon Brkić (Žitnjak).
Najprestižniju nagradu Škole košarke Cedevita, onu za Najboljeg polaznika svih škola u sezoni 2013/2014, dobio je Borna Dramalija iz OŠ Grigor Vitez, a nagradu mu je dodijelio prošlogodišnji dobitnik nagrade Patrik Gregurin.

Foto: KK Cedevita