Drugo ime ljubavi osvojila Zlatnu antenu

Na 10. međunarodnom FEDIS festivalu Drugo ime ljubavi najpopularnija televizijska serija

Da je dramska serija Nove TV Drugo ime ljubavi osim hrvatske publike oduševila i onu u Srbiji, svjedoči i sinoćnje proglašenje i nagrada za najpopularniju televizijsku seriju. U srijedu 30. rujna Novoj TV dodijeljena je nagrada Zlatna antena na 10. međunarodnom FEDIS festivalu u Domu omladine u Beogradu, u kategoriji najpopularnija TV serija iz regije – poručuju s Nova TV.
Drugo ime ljubavi

Festival drama i serija FEDIS nagrađuje TV serije iz regije prikazane u Srbiji, nagradom ‘Zlatna antena’ za najpopularniju TV seriju iz regije, kao jedini festival te vrste u jugoistočnoj Europi i jedan od četiri u svijetu. Produkcija TV serija je u velikom usponu u svijetu te se stoga ovogodišnji FEDIS održao pod sloganom ‘Serije vladaju’.
Tijekom emitiranja u programu Nove TV, od rujna 2019. do kraja svibnja 2020., ova je serija kontinuirano bila pri samom vrhu ljestvice najgledanijih programa na svim televizijama u Hrvatskoj. Napetom radnjom, emotivnim scenama i izvanrednom glumačkom ekipom serija je osvojila gledatelje, a u Hrvatskoj je seriju ”Drugo ime ljubavi” u prosjeku pratilo više od pola milijuna gledatelja te je serija ostvarila 33,6 posto udjela u gledanosti. Osim na malim ekranima, sjajni rezultati ostvareni su i na digitalnim kanalima Nove TV. Video isječci serije ”Drugo ime ljubavi” od početka emitiranja samo na Facebooku ukupno su gledani 31 godinu, 2 mjeseca i 29 dana, odnosno ostvareno je više od 40.000.000 pregleda.

Foto: Press