Sedam parova traži prolaz dalje u showu Zvijezde pjevaju

Zvijezde pjevaju

Nakon ispadanja Kristine i Vlade, u natjecanju HRT-ova glazbenog showa Zvijezde pjevaju, koji je na rasporedu u subotu, 17. listopada u 20.10 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), ostalo je sedam parova. Ovaj put svoj prolaz dalje tražit će izvedbama pop i rock pjesama.
Podsjetimo, ove će subote s nama biti: bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi, glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.
Zvijezde pjevaju

O prolazu dalje i ovaj put odlučuje žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, te publika u studiju.
Televizijski gledatelji svog pobjednika emisije mogu odabrati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.
U show programu uživat ćemo u još jednom duetu, i to baš duetu poput naših natjecateljskih: naime, Neno Belan pobijedio je na ovogodišnjem Splitskom festivalu u paru s glumicom Zoranom Kačić Čatipović, s pjesmom “Čarobna stvar”.

Voditelji: Barbara Kolar i Duško Ćurlić
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Danko Volarić
Urednica emisije: Uršula Tolj

Foto: Press