fbpx

Maja Bajamić kao Catherine Zeta-Jones pobjednica showa TLZP

Show…

Maja BajamićMaja Bajamić pobjednica je finalne emisije pete sezone zabavno-glazbenog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Spektakularnom plesnom i vokalnom izvedbom pjesme ‘All That Jazz’ kao Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla Chicago oduševila je žiri i natjecatelje te pokupila najviši broj bodova. Pobjednica sezone odabrala je kome će Nova TV donirati glavnu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna, a odlučila se za udrugu MS TIM Hrvatska koja pomaže ljudima oboljelima od multiple skleroze.
– Čitava ova sezona je bila demonstracija tvoje sile. Ovo je dostojno izvedbe Chicaga na bilo kojoj svjetskoj pozornici. Ti si toliko talentirana i jedva čekam doći na bilo koji tvoj koncert. Ja se nadam da ćemo biti kolege u mjuziklu! – oduševljeno je rekao Kedžo nakon Majine spektakularne izvedbe.
– Uspjela si napraviti da ljudi gledaju pred ekranom i govore: Kako je ovo dobro! Svaka čast! – pohvalama se pridružio Saša.
Nives je rekla kako je iskreno tužna što je ovo bio Majin posljednji nastup ove sezone.
– Toliko si divna i talentirana, toliko je sve bilo sjajno i bez greške, baš sam tužna što te više nećemo gledati na ovoj pozornici – nastavila ju je hvaliti Nives.
– Ja bih zaista volio imati ovakvu točku. Nema labavo kod tebe! Nitko ne može poreći tvoju kvalitetu – zaključio je Petreković.

Foto: Press