fbpx

Premijerno predstavljena serija Drugo ime ljubavi

Ne propustite prvu epizodu serije Drugo ime ljubavi u nedjelju, od 20.15 sati

S nestrpljenjem se očekuje prvi nastavak nove dramske serije ‘Drugo ime ljubavi‘. Od starta emitiranja nas dijeli svega nekoliko dana, a danas je ekipa i produkcija serije zajedno s predstavnicima medija imala priliku premijerno pogledati što nas sve očekuje u uzbudljivom novom projektu Nove TV.

Drugo ime ljubavi

U ovoj jedinstvenoj dramskoj seriji gledatelji će uskoro imati priliku upoznati Lolu, mladu žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor – otac njezina djeteta. Lolu tumači glumica Elizabeta Brodić, Igora Slavko Sobin, dok ćemo u ulozi Saše vidjeti Momčila Otaševića.

Drugo ime ljubavi

Nakon 10 godina Lola konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora se odreći svega pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu.

Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se čini da će Lola uspjeti promijeniti svoj život i zaista postati žena za koju se izdaje. Ono što Lola ne zna je da Sašu, tog uspješnog i velikodušnog muškarca koji se nakon deset godina vraća iz inozemstva ne bi li bio uz bolesnu majku, prati stigma krivca za obiteljsku tragediju.

Saša je svoje veze s obitelji prekinuo, a Lola svoju obitelj tek treba stvoriti. Tragovi i demoni prošlosti ih vode u Knežev dol – malo, zapušteno, nekada ladanjsko mjesto aristokracije, kojim vladaju Krpani – Sašina moćna i nekad bogata obitelj čiji su bankrot, raspad i korumpiranost glavna vijest u državi i koji skrivaju zločin za koji netko treba odgovarati.

Drugo ime ljubavi

Na predstavljanju serije bili su brojni protagonisti nove serije pa smo tako mogli vidjeti Elizabetu Brodić, Slavka Sobina, Momčila Otaševića, Eciju Ojdanić, Martinu Stjepanović, Katarinu Baban, Vladimira Posavca, Lindu Begonju, Vlastu Ramljak, Barbaru Rocco, Jagodu Kumrić, Ariju Rizvić, Mislava Čavajdu, Dadu Ćosića, Stjepan Perića, Konstantina Haaga, Marka Todorovića, Slavka Juragu, Dragana Veselića, Franku Klarić i Maju Jurić, te dječake, Filipa Špoljara i Bornu Fadiljevića. Režiju serije potpisuju Josip Žuvan, Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac, a glavni pisac serije je Dea Matas.

Nova serija Drugo ime ljubavi donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno ove jeseni prikovati gledatelje ispred malih ekrana, a prvu epizodu gledatelji imaju priliku pogledati već ove nedjelje u 20.15 sati!

Foto: Press Nova TV Drugo ime ljubavi