fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Hobit: Bitka pet vojski!

Nagradna igra…

HobitPortal Scena.hr u suradnji s Cineplexx nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za projekciju filma Hobit: Bitka pet vojski u Cineplexx Centar Kaptol Zagreb i Cineplexx City Center one Split za četvrtak 11. prosinca u 20,00 sati. Potrebno je na službenoj Facebook stranici lajkati Hobitobjavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Hobit‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati u kojem kinu (Cineplexx Centar Kaptol ili Cineplexx City Center one Split) želite pogledati film. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u četvrtak 11. prosinca do 14,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/Scena.hr.
Posljednje putovanje Međuzemljem – Epsko finale Hobit trilogije na Fantasy nightu u Cineplexxu!
U četvrtak, 11. prosinca, u multipleksima Cineplexx Centar Kaptol, City Center one East i City Center one Split, održat će se Cineplexx Fantasy night. Svi fanovi koji su samo čekali razlog da se maskiraju u svoje omiljene likove iz Međuzemlja, razveselit će se informaciji da najbrže kostimirane posjetitelje očekuje gratis ulaznica. Također, najsretnije očekuje i knjiga iz Tolkienovog opusa koju poklanjaju Algoritam knjižare.
Hobit: Bitka pet vojski, definirajuće je poglavlje jedne velike filmske priče koja je zapravo počela 2001. godine filmom Gospodar prstenova: Prstenova družina. Koliko god se veselili zaključku Hobit trilogije, mnogi fanovi će ipak biti i jako tužni zbog spoznaje da neće biti novih avantura omiljenih im junaka.
– Kad završimo ovaj film, vjerujem da će biti najemocionalniji i najnapetiji od sva tri. I mislim da mi je najdraži od sva tri – izjavio je redatelj Peter Jackson, a sigurni smo da kod fanova emocija neće nedostajati.
Odlučujuća bitka u Međuzemlju vodi se krajem 2941. godine i trećeg doba ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Smauga kojeg je poznata družina u prijašnjem nastavku protjerala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada, ova neman bit će stalna prijetnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Thorin biti opsjednut ponovno osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Međuzemlja prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 11. prosinac:
Nagrade 2×2 ulaznice, za danas 11. prosinca u 20,00 sati – projekcija filma ‘Hobit: Bitka pet vojski’ osvojili su Josipa Broz (Cineplexx Centar Kaptol) i Danijela Matas (Cineplexx City Center one Split). Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr