fbpx

Sergej Trifunović i Ana Gruica – srdačan susret prijatelja!

Mali Budo…

Večeras je u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol bila svečana premijera filma

Mali BudoU filmu Sergej Trifunović glumi policijskog inspektora koji poznaje lice grada s obje strane zakona. Policijska značka mu omogućava da bude na mjestima koja drugim ljudima nisu dostupna, druži se i surađuje s prostitutkama,  a ni ucjena mu baš nije strana.
Ana Gruica, Sergej Trifunović– Inspiraciju sam našao svuda oko sebe – uz široki osmijeh kaže Sergej za portal Scena.hr. Večeras je u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol bila svečana premijera filma ‘Mali Budo‘. Uz Sergeja, glavnu ulogu ima i Petar Strugar.
– Petar je inspirativan i jedna posebna budala – u šaljivom tonu je rekao Sergej te poručio:
– Budite sretni, zdravi i gledajte Malog Budu.
Sergej je na premijeri bio odlično raspoložen. Razgovarao je s mnogobrojnim kolegama i prijateljima iz javnog života koji su došli na premijeru. Sergej se posebno obradovao kad je ugledao svoju dragu prijateljicu, također glumicu Anu Gruicu. Snažno ju je zagrlio te su vedro popričali. Ana je na premijeru došla u pratnji dečka Hrvoja Šalkovića. Nakon projekcije, ekipa filma ‘Mali Budo’ napravila je i selfie.
Mali BudoZagrebačkoj premijeri prisustvovale su brojne poznate osobe: Jelena Jovanova i Stjepan Perić, Goran Grgić, Aleksandar Stanković, Ana Gruica i Hrvoje Šalković, Duško Valentić, Sanja Vejnović, Petar Strugar, Hristina Popović i brojni drugi.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=485]