fbpx

Jelena Jovanova uživala na prvom burrito natjecanju!

California Burrito…

Jelena JovanovaU zagrebačkom California Burrito baru održano je prvo hrvatsko natjecanje u jedenju burrita. Neobičan koncept izazvao je ogroman interes i okupio brojne ljubitelje ove popularne kalifornijsko-meksičke poslastice. Program natjecanja vodio je poznati hrvatski kolumnist, novinar, ali i ljubitelj dobre hrane i dobrog piva – Domagoj Jakopović Ribafish, a svoju podršku natjecateljima dali su i glumci Jelena Jovanova, Stjepan Perić te Mirna Medaković koja se odlično zabavila u društvu dečka, Hrvoja Stepinca.
Sunčano vrijeme u centru grada okupilo je brojne prijatelje i goste California Burrito bara koji su uživali u opuštenoj atmosferi. Od ukupno 16 natjecatelja, od čega i čak četiri pripadnice nježnijeg spola, pobjedu je u napetom finalu odnio Željko Torbica osvojivši California Burrito poklon bon u vrijednosti 500 kuna i Corona six-pack. RibafishDrugoplasirani Ivan Kelčec kojem je pobjeda izmaknula za tek nekoliko sekundi osvojio je California Burrito poklon bon u vrijednosti 200 kuna i Corona six-pack dok je Filip Vukušić postavio prvi hrvatski rekord pojevši burrito u vremenu od samo 1 minute i 43 sekunde, ali nažalost već u prvom krugu pa mu sjajan rezultat ipak nije donio finalnu pobjedu.
California Burrito bar proslavio je i svoj prvi rođendan te tom prilikom predstavio i dodatan novouređeni prostor što će sigurno razveseliti sve vjerne goste koji na adresi Masarykova 11, u dvorištu poznate zagrebačke ulice, već godinu dana uživaju u autentičnoj kalifornijskoj atmosferi, biranoj glazbi i naravno popularnim meksičkim specijalitetima pripremljenim na kalifornijski način.

Foto: Press