fbpx

Jelena Jovanova je zaštitno lice makedonskog parfema!

Jelena Jovanova_1– Parfem je poput modnog dodatka, element kojim se može naglasiti opći dojam vanjske elegancije – rekla je Jelena Jovanova. Mirisna poslastica naziva ‘Actress‘ nedavno je predstavljena  na terasi  Narodnog pozorištu u Skopju. Makedonija je dobila prvi personalizirani parfem, čije je zaštitno lice prelijepa glumica Jelena koju je Hrvatska javnost upoznala gledajući dramsku seriju ‘Tajne‘, koja se prikazuje na RTL Televiziji.
U stvaranju parfema sudjelovale su dizajnerica Tanja Kokov, koju modni kritičari s pravom nazivaju makedonskom Elie Saab, Marija Aslimarska – makedonska stručnjakinja za parfeme koja opravdano nosi titulu “najveći nos”,  te mlada i uspješna glumica Jelena Jovanova. Odabir mirisnih nota koje sačinjavaju parfem delikatan je proces vođen, kako mirisnim osjetilima, tako i osobnim senzibilitetom.
Jelena Jovanova_2The ‘Actress’ predstavlja romantičnu ljubavnu priču oživljenu u liku Jelene Jovanove. Osnovni miris je ruža, čija je posebnost balans između slatkoće i svježine koji se isprepliće s cimetom i sandalovim uljem dajući parfemu misterioznu notu. Sastojci su pomno odabrani u najpoznatijem francuskom istraživačkom centru ‘Parfume word cosmetics’, gdje se rade i parfemi svjetskih modnih kuća Chanel i Dior, dok je dizajn bočice prepušten Talijanima.Parfem karakterizira realnu ženu, koja je lijepa, moćna, ženstvena, šarmantna, ambiciozna, tajanstvena, neodoljiva i puna samopouzdanja. Dramsku seriju  ‘Tajne’ možete gledati na RTL Televiziji od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati.