Avionima na kraj svijeta

Zagreb…

Dokumentarna serija Avionima na kraj svijeta od idućeg ponedjeljka na HRT-u

Avionima na kraj svijetaHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 31. kolovoza 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u popodnevnom terminu od 16.45 sati počinje s prikazivanjem zanimljive dokumentarne serije Avionima na kraj svijeta.
Od madagaskarskog otoka do otočne zemlje Papue Nove Gvineje, od novozelandskih Alpa do suhe australske pustinje, postoje mjesta gdje ceste završavaju, a vlakovi ne idu dalje.
Avionima na kraj svijetaTe “zabiti svijeta” dostupne su samo avionom. Upravo su one odredišta ove dokumentarne serije. Svim protagonistima serije jedno je zajedničko: svi su oni piloti i rade na posve izoliranim područjima.
U svojoj svakodnevici i tijekom svoga posla koriste se avionom kao što se mi koristimo automobilom. Njihovi avioni uzlijeću ili slijeću na glavnu seosku cestu ili na zaleđenu močvaru.
U današnjem svijetu gdje sve mora biti raspoloživo i dostupno u svako doba, ovi junaci modernih vremena radije biraju život u ritmu s meteorološkim prilikama i potrebama te su na korist drugima.

Foto: Press