fbpx

Armand Assante: Došao sam u Hrvatsku riješiti probleme s vidom!

Zagreb…

S filmskog seta u New Yorku Armand Assante došao u Zagreb na operaciju

Armand Assante– Imao sam slobodna četiri dana i odlučio sam doći u Hrvatsku isključivo zbog vrhunskog stručnjaka prof. dr. sc. Nikice Gabrića kako bih riješio svoje probleme s vidom. Doslovno sam iz zrakoplova došao u kliniku i u manje od dva sata sam pregledan i operiran. Već danas imam savršen vid i vidim kao što nisam zadnjih 10 godina – istaknuo je Armand Assante nakon operacije, piše u priopćenju zagrebačke klinike.
Američka glumačka zvijezda Armand Assante Armand Assanteposjetio je Hrvatsku samo kako bi se trajno riješio problema s vidom i podvrgnuo se operaciji očiju koja je izvedena u jednoj zagrebačkoj klinici. Armand Assante tako je zdravlje svojih očiju, umjesto velikim oftalmološkim centrima u SAD-u, povjerio upravo hrvatskim stručnjacima te prof. dr. sc. Nikicu Gabriću koji ga je osobno operirao.
– Američki glumac, poznat po brojnim ulogama u filmskim uspješnicama, kliniku je izabrao na preporuku Ivane Trump, prve supruge američkog predsjednika Donalda Trumpa – kažu iz zagrebačke klinike.
Armand AssanteA u ekskluzivnom intervjuu za portal Scena.hr američki glumac Armand Assante prije tri godine pričao je o svom životu, karijeri, djetinjstvu te otkrio zašto voli Hrvatsku. Intervju možete pročitati na linku.
Ovaj 69-godišnji glumac bogate umjetničke karijere, koja je prožeta brojnim nominacijama i okrunjena nagradom Emmy, i danas ne miruje što je potvrdio rekavši kako je u Zagreb došao direktno iz New Yorka gdje je u tijeku snimanje njegovog novog filma.
– U poslu kojem se bavim 75 posto vremena godišnje provedem čitajući, proučavajući dokumente i filmove i oči vam se troše. Vaše su oči prozor u dušu svijeta. I zato je za mene bila vrlo važna odluka kome ću posvetiti svoj vid. Iskustvo, znanje i najmodernija tehnologija koju ima Klinika Svjetlost i prof. dr. sc. Gabrić pokazali su se kao najbolji izbor. Operacija je bila brza, bezbolna i već danas vidim bez ikakvog problema. Siguran sam da će mi bolji vid pomoći kako bih još kvalitetnije i uspješnije radio svoj posao, ali i olakšati svakodnevni život – dodao je Armand Assante u priopćenju.

Foto: Press, Scena.hr