fbpx

Voice – uživo: Glasovima odlučuju i gledatelji i slušatelji

Show…

The Voice – Najljepši glas Hrvatske uskoro ulazi u posljednju fazu

VoiceIduća emisija showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ donosi posljednje dvoboje. Preostao je jedan par iz tima Jacquesa Houdeka, Martina Milošević i Nina Kraljić. Posljednji kandidati koji će odmjeriti snage u ringu iz Ivanovog tima su Mahir Kapetanović i Dino Purić. Iz Indirinog tima natjecat će se Zdravka Damjenović, Karlo Cvetković, Ana Opačak i Sven Pffeifer. Kristina Boban, Maja Škiljević, Bojan Aleksovski i Alen Bičević preostali su Tonyjevi kandidati. Koga su Indira i Tony spojili u duete i kojih šestero kandidata su sretnici koji su se izborili za nastupe uživo, saznat ćemo u četvrtoj emisiji dvoboja u subotu 14. ožujka na 1. programu HTV-a od 20,10 sati. Nakon toga, od 21. ožujka slijede emisije uživo. To je završni dio natjecanja u kojem se sudionici, po šestero iz svakog tima, za naslov Najljepšeg glasa Hrvatske natječu jedni protiv drugih tijekom 6 tjedana. Natjecatelji, u dogovoru s mentorima i produkcijskom ekipom, pripremaju po jednu ili više pjesama koje će izvesti tijekom tog dijela natjecanja. Kao i za dvoboje, mentori pripremaju i usavršavaju svoje kandidate. U tome im i dalje pomažu savjetnici.
Podsjetimo, Jacquesov tim savjetnika čine glazbeni producent i skladatelj Tihomir Preradović i pjevačica Marina Đurović Čelić. Uz Tonyja Cetinskog su skladatelj Miro Buljan i pjevačica Djordjija Palić. Indirini savjetnici su Boris Đurđević i Marija Husar, a Ivanu Dečaku pomažu pjevač i tekstopisac Aljoša Šerić te glumica i pjevačica Maja Posavec.
Emisije uživo izravno će prenosti i Drugi program Hrvatskog radija. Show napuštaju četiri natjecatelja po emisiji. O tome tko će pobijediti – svojim glasovima do finala uz mentore zajednički odlučuju gledatelji i slušatelji. U finalnoj, 15. emisiji natječu se 4 kandidata. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju isključivo gledatelji i slušatelji. Tada oni potpuno preuzimaju ulogu mentora i biraju Najljepši glas.

Foto: Press