The Voice: Još samo šest mjesta za nastupe uživo!

Show…

VoiceU trećoj emisiji dvoboja u showu ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ još je šestero natjecatelja krenulo prema nastupima uživo, dok je isti broj njih završio natjecanje. Nastupila su po dva para mentora Ivana Dečaka i Jacquesa Houdeka, te po jedan par mentorice Indire Levak i mentora Tonyja Cetinskog.
Dora VestićDvije Slavonke, Andrea Mihal i Dora Vestić, mentorica Indira je na pozornici htjela vidjeti kao prave performere. Za prolazak su se borile izvodeći pjesmu sastava En Vogue, ‘Free your mind’.
– Ne znam jesam li više sretna ili tužna pošto sam imala suparnicu s kojom sam postala predobra prijateljica. Uspjele smo u onome što smo htjele – da naš duet bude jedan on naujpečatljivijih – rekla je Dora o kolegici Andrei.
Indira je odlučila da je Dora pobjednica dvoboja.
Dino PetrićDino Petrić i Gordan Gregurović, kojima su se na audiciji okrenuli svi mentori, mentor Jacques je spojio u par radi njihovih moćnih glasova. U dvoboju su nastupili s pjesmom Parnog valjka, ‘Molitva’.
– Gordan je dobar momak, ali i izvrstan pjevač strašnog volumena i lijepe boje glasa. Bio mi je užitak s njim pjevati duet – rekao je Dino i dodao da u nastupima uživo želi dati svoj maksimum. Natjecanje nastavlja Dino.
Iva AjdukovićDvoje Dalmatinaca, Kristian Ordulj i Iva Ajduković, za prolaz su se borili izvedbom dueta Lise Stansfield i Barryja Whitea, ‘All around the world’.
– S Kristianom sam se zbližila. Još je on moj Dalmatinac, blizak mi je u srcu, u energiji. Žao mi je što je došlo do bilo kakvog dvoboja između nas – rekla je Iva i dodala da će nastaviti raditi i upijati znanje. Njihov mentor, Tony, odlučio je da je Iva pobjednica dvoboja.
Melanie AcorlorAntonela Đinđić i Melanie Malike Acorlor, najmlađe natjecateljice iz Jacquesovog tima, u dvoboju su pjevale pjesmu ‘I follow rivers’ Likke Li i zaradile aplauz svih mentora.
– Nisam imala veliku tremu. Pjesma nam je apsolutno legla. Mentorskom timu smo se mogle obratiti kad god smo htjele i posavjetovati se – rekla je Melanie nakon dvoboja i priznala da joj je pjevanje pred publikom potpuno novo iskustvo. Jacques je Iva Gortanodlučio da u njegovom timu ostaje Melanie.
Iva Gortan i Valentina Trstenjak, spoj suzdržanosti i energičnosti, interpretacijom pjesme ‘Stay with me baby’ podigle su sve mentore na noge i zaslužile njihov aplauz.
– Nije lako proći taj dvoboj. Pjesma je iznimno zahtjevna, i vokalno i emotivno. U ovom cijelom procesu naučila sam da od sebe mogu dati puno više no što sam mislila – rekla je Iva nakon dvoboja. Ivanovom odlukom, natjecanje nastavlja Iva.
Ljubiteljica soula, Azra Kuštrić Skender i Marin Jurić Čivrometalac Marin Jurić Čivro, u dvoboju su izveli pjesmu ‘One’ grupe U2 i Mary J. Blige. Premda im nastup nije bio savršen, njihov mentor ga smatra emotivnim i prema finalu vodi Marina.
– Ovo je veliko postignuće. Mislio sam da će Azra pobijediti jer pjesma ide njoj više u prilog. I prije sam pjevao u duetu, no ovo su ekstremni uvjeti i odlično iskustvo – rekao Marin nakon dvoboja.
Dosadašnji pobjednici dvoboja iz Jacquesovog tima su Ema Gagro, Pjerino Ružević, Egon Marić, Dino Petrić i Melanie Malike Acorlor. U Indirinom timu dvoboje su dosad prošli Bruna Oberan, Mateo Resman, Tomislav Užarević i Dora Vestić. U Tonyjevom timu dosadašnji slavljenici u dvobojima su Jure Brkljača, Sara Barbarić, Božidarka Matija Čerina i Iva Ajduković. Pjevači koje Ivan zasad vodi prema nastupima uživo su Dario Došlić, Daniel Jurišević, Elena Stella, Iva Gortan i Marin Jurić Čivro.

Foto: Dario Njavro za HRT