fbpx

Ne propustite maraton – Fear the Walking Dead

Na kanalu AMC…

Za vikend 21 i 22. listopada ne propustite maraton 3. sezone na kanalu AMC – Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead

Fear the Walking DeadLjubitelji zombija dolaze na svoje, za vikend 21. i 22. listopada 2017. godine na kanalu AMC ih čeka maraton treće sezone serije ‘Fear the Walking Dead‘. Serija zauzima drugo mjesto po gledanosti među američkim kablovskim televizijama, a potpisuju je Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert. Glavne uloge tumače Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Colman Domingo i Danay Garcia.
Treće sezone svojevrsna je prekretnica, a znamo da se za samo finale sprema eskalacija katastrofalnih događaja koji će pripremiti teren za 4. sezonu. Možemo se samo nadati da će omiljeni junaci preživjeti – mada je svima koji prate Fear the Walking Dead jasno kako to nije moguće. Pokoj duši, unaprijed, onima koje će pasti.

Fear the Walking Dead

Ako se još nadate da će serija otkriti uzrok nastanka takozvanog virusa koji je prouzročio apokalipsu – autor Dave Erickson (baš kao i Robert Kirkman, autor Walking Dead stripova) je potvrdio da nikad nećemo saznati što je pokrenulo epidemiju. Zanimljivo je da je stvaranje teorija o izbijanju virusa omiljena zabava poklonika žanra.
Imate li i vi svoju?

Foto: Press